Mennyire nehéz 45-50% -ot összehozni emelt történelem érettségin?
az érettségi csak addig tűnik akkora dolognak amíg nem vagy túl rajta
még simán megírhatod jobbra is, ha most elkezdesz készülni
Köszi, ment a zöld!
Csináltam már pár feladatsort. Ebből annyi jött le hogy nem reménytelen a helyzet, de sokat felejtettem, hiányosságaim is vannak. Elég gyenge gimibe járok és a tanárunk se a legjobb. Ezért vagyok bizonytalan.
Az egyetem sem lesz könnyebb.
Nem kell kétségbeesni, majd hozzánősz a feladathoz. Ennyi idős korodra már elvileg megtanultál önállóan tanulni, még ha te magad ezt nem is veszed észre.
Tanulj szorgalmasan a következő hónapokban, és nem lesz gond az érettségivel.
20.szazadot nyomd nagyon, abbol van tobb pont
Ket eve emelt toriztem es banom hogy nem tanultam sokat azt a szazadot (a tanarnovel a 11.es tk feleig jutottunk csak el...)
"Elég gyenge gimibe járok és a tanárunk se a legjobb."
Ne próbáld a körülményekre fogni, ha egyetemre akarsz menni, hiszen ott is magadtól kell majd tanulnod, senki se fog könyörögni. Sőt, ott nagyságrendekkel többet kell majd tanulnod. Ha tényleg tanulni akarsz, akkor feküdj neki.
De akár dolgozni is mehetsz, nincs azzal semmi baj, az is ugyanolyan hasznos lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!