Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pte ktk. Mikor kezdődik a...

Pte ktk. Mikor kezdődik a tárgyfelvétel?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 21-én, de hány órakor?
2022. jan. 14. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:

9-kor szokott kezdődni. Azoknak, akik kitöltötték az oktató értékelős kérdőívet.

Te kitöltötted? Ha nem, akkor 13 óratól tudsz csak tárgyat felvenni.

2022. jan. 14. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Én kitöltöttem. Köszi szépen!
2022. jan. 14. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálatok minden rendben van a tárgyfelvétellel? Nálam jóval kevesebb tárgy jelenik meg mint kéne, kötelezőek közül is kb. csak 4, azok is vizsgakurzusok. (nekem személy szerint a szakmai német II tárgy kéne, de az sincs sehol...)

Előző félévem passzív volt, szóval mindenképp csak egytől tudnám felvenni, de régebben ilyenkorra már minden fel volt rakva időpontokkal. Aktiváltam a félévet, be is fizettem amit kellett.

Gondoltam megkérdezem, hogy mennyire általános ez most mielőtt itt a to-t zaklatnám :/

2022. jan. 21. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!