Vélemények a Debreceni Egyetem angol-német tanár szakáról?
Oda szeretnék jelentkezni és kíváncsi vagyok, milyenek a tanárok, mennyire nehéz stb
Légyszíves csak olyan írjon, aki ezt a "saját bőrén" megtapasztalta , vagy nagyon biztos forrásból tudja:)
Egy tanári szakot barki meg tud csinalni, nem kell sok ész hozza. Csak az bukik meg, aki nem akar tanulni. Viszont tanárként nem rózsás fizetes és élet vár rad, semmibe nincsenek nezve, gyerekek iphoneja többet ér mint a tanárok fizetése, szégyen ez az orszag , az meg nem százas, ami manapsag tanarnak áll.
Na szóval az egyetem simaliba.
Tapasztalat, mert a volt csajom odajárt!
Én normalis szakot valasztottam, ami nehezebb , de jobb lesz a fizum!
Nem állami iskolában szeretnék tanítani, hanem magántanárként, otthon. Nyelvvizsgákra, érettségikre felkészíteni tanulókat, vagy esetleg csak suli mellett korrepetálni. Természetesen úgy, hogy tudjak majd számlát adni róla és teljesen szabályszerű legyen az egész. Bár amíg összegyűlnek a diákjaim lehet le kell pár évet húznom egy rendes suliban is, de nem szeretném hosszútávon.
Mikor végzett ott az exed?
Életem legnagyobb hibája volt a tanárképzés. És nem csak nekem:
Ha nyelvekkel akarsz foglalkozni, végez el egy anglisztikát/germanisztikát, aztán egy fordító/tolmács mesterképzést. Így magántanítani is tudsz, valamit értékes végzettséged is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!