Egyetemen megéri-e javítani a jegyeken?
NEM! Kivétel, ha a tanszék garantálja, hogy javítóvizsgán legalább megkapod a 2-est, de én egész egyetem alatt 1 db ilyennel találkoztam.
Olyat viszont nem egyet láttam már, aki "javítás" címszó alatt megbukott.
Örülj, hogy megvannak, és koncentrálj az előtted álló tárgyakra!
Mi értelme lenne?
Azt mondod, hogy ösztöndíj miatt, annyi pénzt viszont diákmunkával kb pár óra alatt megkeresel a hónapban. Engedd el, nem középiskola.
Tényleg nem éri meg!
Sajnos sok olyan esetről tudok én is, hogy valaki javítani ment és a vége bukás lett, pedig olyan is akadt, aki 4-ért indult, mert előzőleg pár pont kellett volna ehhez. Nem mindig éri meg megkockáztatni a biztosat.
Csábító az ösztöndíj, meg megértem, hogy zavarnak a rosszabb jegyek, de ebből sajnos könnyen lehet bukó is, és ilyenkor az utolsó jegy a mérvadó. Szerintem azért sem lenne (most különösen) jó ötlet újramenni, mert írtad is, hogy egymáshoz közeli időpontok, valamint az energiaszinted sem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!