MAgyarországon már fordult elő lövöldözés gimnáziumban? Amikor egy diák megtámadta a többieket?
Figyelt kérdés
A mikrofon próbát olvasom most, és ott van két túlélője egy lövöldözésnek(nem valós történet). Ez elgondolkodtatott, mert nem nagyon hallottam még ilyet itthon, nem tudom volt ilyen valaha nálunk is?2022. jan. 10. 20:18
11/14 anonim válasza:
Én olyanra emlékszem, amikor egy pécsi gimnáziumban egyszer csak fejbe lőtte magàt egy diák, de szerencsére másokat nem bántott (bár az is milyen trauma, mikor az osztálytársad a szemed láttára lesz öngyilkos).
12/14 A kérdező kommentje:
megint Pécs? valami lehet ott a levegőben.
2022. jan. 10. 20:56
13/14 A kérdező kommentje:
pedig elvileg délebb fekvés mediterrán hatás, nagyobb város is.
2022. jan. 10. 20:57
14/14 anonim válasza:
Az is diák volt, aki benzinkutakon lövöldözött, majd öngyilkos lett. De iskolai lövöldözés még nem volt, maradjon is így. Valószínűleg a fegyverek számával van összefüggésben, nem a fiatalok "normálisságával". Finnországban kiemelkedően jó és "stresszmentes" az oktatási rendszer mégis volt több lövöldözés is - a világon a harmadikak az egy főre eső fegyverek számában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!