Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Foksz kepesites akkor most...

Foksz kepesites akkor most magasabb mint egy technikum?

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy hazudsz, de ezt tutti nem szakember által mért, hitelesített eredmény. Talán kitöltöttél egy netes tesztet és az ezt dobta ki?

Ismerek kiemelkedően magas IQ-jú embereket 140-145 körüli IQ-val, már az is nagyon magas. 185 főleg úgy, hogy csak technikumba jártál, teljesen kizárt.

Neked is szép estét!

2022. jan. 2. 18:22
 12/12 anonim ***** válasza:
31%
😅 Gimiben érettségiztem, utána technikusi, + emelt érettségi, (mindkettő 5 ös) + szakma sztár első helyezés. Utána pár évig csak munka, külföld, két éve itthon, és most egyetem. Miért furcsa ez hogy akartam egy szakmát amihez affinitásom is van? Vállalkozóként elég jól élek belőle. Az egyetemet csak hobbiból csinálom.
2022. jan. 2. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!