Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szombathelyi ELTE-n milyen a...

Szombathelyi ELTE-n milyen a hallgatói élet?

Figyelt kérdés
Ebben a tanévben érettségizek, és Szombathely vagy Sopron között vacillálok. Eddig Szombathely volt nálam előrébb, de a Soproni Egyetem (Közgáz Kar) nyílt napja nagyon szimpi volt. Most inkább abba az irányba húzok. Örökmozgó vagyok, a bulik mellett sportolnék is például. :) (18/L)

2021. dec. 31. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
leginkább semmilyen... :(
2021. dec. 31. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sopron <3
2021. dec. 31. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szakra tervezel menni? Budapest nem játszik?
2022. jan. 2. 00:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szombathellyel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de Sopronban nagyon jó és egyedi a diákélet! (Talán Miskolcon van még ilyen jó az országban, szintén a diákhagyományok miatt.) Nem fogsz unatkozni! :D Sopronban ingyenes sportolási lehetőségek is vannak a hallatóknak (úszás, röpi, kosár, fallabda, stb...).
2022. jan. 2. 16:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Turizmus-vendéglátás vagy Gazdálkodási és menedzsment szakra (BA). Pestre nem szeretnék, ennek több oka is van. :) Köszönöm az eddigi válaszokat, megerősítettek Sopronban!
2022. jan. 2. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Soproni vagyok, Szhelyen tanulok. Semmilyen diákélet nincs, szerintem Sopront válaszd
2022. jan. 12. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi milyen Szombathelyen? :D Olyanra ne igen számíts... Pedig a vidéki egyetemeken jó szokott lenni, de hát... ilyen az, ha egy pesti intézmény harmadrangú fiókintézményeként működik csak valami... mondjuk az oktatási színvonal sem jobb. Hagyd.
2022. febr. 3. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakoznék az előttem szólókhoz...
2022. máj. 5. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, hogy nincs...
2022. júl. 25. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne! Semmit nem találni róla sehol... :( Nappalis lennék, ez (is) fontos szempont nekem, de nekem sem úgy tűnik, hogy komoly hallgatói élet lenne ott...
2022. dec. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!