Szeretnék halasztani, hogyan működik ez pontosabban? (egyetem)
Első félévem a PTE MIK-en, érdekel a szak de nem sikerült felvenni időben az egyetemi tempót, eléggé elszúrtam azzal, hogy nem készültem rendszeresen és valószínűleg csúsznék is két fontos tárggyal. Szeretném halasztani az egészet, nem tudom még, hogy lenne a legjobb. Most az van a fejemben, hogy hagynám az egészet pihenni, és vagy szeptemberben tiszta lappal újrakezdeném, vagy keresnék egy tanfolyamot és otthagynám végleg az egyetemet.
Ilyenkor mit érdemes tenni? Befejezzem ezt a félévet, így lesz igazolásom a teljesített tárgyakról, és passziváltassak a következő félévben? ( a tárgyakat amikkel csúszok úgyis csak szeptemberben vehetem fel, ha jól tudom). Ilyenkor az a félév nem számít felhasználtnak, igaz? Így akár utána mehetek tovább vagy ki is iratkozhatnék visszafizetési kötelezettség nélkül (államin vagyok)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!