Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A kormány meghosszabbította...

A kormány meghosszabbította 2022 nyárig a rendkívüli jogrendet, az államvizsga mentességet viszont jelenleg nem, az marad 2021.augusztus vége. Szerintetek az államvizsga moratóriumot is kiterjesztik majd 2022 januári záróvizsgázókra is ?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon jól jönne, most államvizsgázok januárban, viszont államvizsgám nincs.

Az egyetemen mennek már a pletykát hogy nagyon benne van a pakliban, előző időszakokban is utólag jött a döntés a nyelvvizsga moratóriumról, előzőleg csak a rendkívüli jogrendet vezették be. Egy tanárom szerint jó esély van rá mivel választások lesznek áprilisban, ilyenkor általánosan mindenkivel engedékenyebbek szoktak lenn a kormányok, adakoznak jobbra-balra.

Ti hogy látjátok az esélyeket, lesz vagy nem lesz államvizsga moratórium ?

#nyelvvizsga #mentesség #nyelvvizsga moratórium
2021. dec. 19. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Személy szerint én is látok rá esélyt, viszont idén májusban a HÖOK kiállt a hallgatók mellett, mert pár hétre bezártak a nyelvvizsgaközpontok. Ez a törekvésük most úgy látszik nem igazán van meg, mert arra hivatkoznak, hogy most nem voltak lezárások. Ezért lenne fontos, hogy népszerűsítsétek a petíciót, hogy minél több emberhez eljusson! Ha több ezer ember aláírja, akkor talán lesz rá esély jövőre is:

[link]

2021. dec. 21. 08:36
 12/13 anonim ***** válasza:
ne reménykedj :D
2021. dec. 21. 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj HÖOK, hagyjuk mar. Hazudik az osszes. Az elso es masodik amnesztianal nyomon kovettem a “munkassagukat” es mindenhol azt hirdettek, hogy a nyelvvizsga amnesztian nem csak ideiglenesen kellene gondolkodni, hanem vegleg el kene felejteni, erre…:D koszonjuk a nagy hallgatobarat kormanyzatnak a segitseget, hogy igy hederitenek rank, most vegzokre. Koszonjuk, hogy szerintuk az rendben van, hogx szaz evre vissza mindenki megkapja, aki meg most folytatja tanulmanyait az nem. Koszonjuk, hogy szerintuk rendben van, hogx egeszsegugyis hallgatokat rendelnek ki es a maganeleti illetve anyagi problemak mellett nem mindjart a nyelvvizsga kozpontba rohantam a kis sporolt penzemmel. Koszonom, hogx nekunk konkretan semmit nem segitenek. Szanalmasak.
2021. dec. 21. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!