Szerintetek lesz távoktatás?
Azt ugye tudod, hogy a munka világában általában reggel 6-kor vagy 8-kor kezdődik a műszak/munka, ugye?
Szerintem hülyeség azzal jönni, hogy kipihentebb lenne mindenki, mivel nem kéne korán kelni. De majd annál nehezebb lesz a suli után elhelyezkedni egy munkahelyen, pláne ha ingázni is kell.
#4: Mert azt nem adnak mindenkinek. Csak néhány, körülírt indokkal lehet kérni, csak úgy nem.
Előfordulhat távoktatás, az állami oktatási rendszer összeomlásának megelőzésére. Vagy, ha nagyon eldurvul a járvány.
"#4: Mert azt nem adnak mindenkinek."
Nem az a kérdés, hogy miért nem kap, hanem hogy miért nem kér. Kérni kérhet mindenki.
"Csak néhány, körülírt indokkal lehet kérni, csak úgy nem."
Kérni csak úgy is lehet. Kapni meg csak néhány körülírt indokkal? Ki írta körül és hol?
Kedves kérdező, inkább a pedagógussztrájkot várd.
Január 31-én az első két órában nincs tanítás.
Március 16-tól egész napos sztrájkra készülnek.
#6: igazad van, a feltételeket tényleg enyhítették
"Január 31-én az első két órában nincs tanítás."
Azért ezt még nem lehet így kijelenteni. Ha az adott iskolában is megszerveződik a dolog, akkor nem lesz első két óra. De addig még sok víz lefolyik a Dunán... Nem mintha ellene volnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!