Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Online érettségi igazoló...

Online érettségi igazoló papírral erettsegi vizsgára menetek? Vagy ez kamu ilyen nincs?

Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 18:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mit jelent egyáltalán, hogy igazoló papír? Mit igazol?

Ki kell járni a 12 évet, utána lehet érettségizni.

2021. dec. 14. 19:33
 22/31 A kérdező kommentje:
Az igazoló papír gondolom az hogy jártam hozzájuk, a erettsegi tananyagból ami a 4 évet foglalja magába, abból sikeresen vizsgáztam, majd szerintem erről szól az igazolas. És utána erettsegi vizsga ha van ilyen
2021. dec. 14. 19:37
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Milyen igazoló papír? Ez nem középiskola! Neked középiskolai keményfedeles bizonyítványra van szükséged, nem igazoló papírra. Mit végeztél náluk két évig?

A középiskolai tanév szeptemberben kezdődik. De mivel sok helyen lehet két évet egy tanév alatt végezni, nem tartom kizártnak, hogy be lehet csatlakozni, keress esti gimnáziumot vagy technikumot.

2021. dec. 14. 19:39
 24/31 A kérdező kommentje:
A két evésre be lehet szerintetek csatlakozni?
2021. dec. 14. 19:50
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az adott iskolától kell megkérdezni. De milyen képzésben vettél te részt két évig, mi volt a neve, mit ígértek? Nem igaz, hogy erről nincs egy leírás! Milyen igazolást kaptál tavaly, ha egyszer két évről beszélsz? Bizonyítványt minden évben adnak.
2021. dec. 14. 20:05
 26/31 A kérdező kommentje:

Oksi.hu

Elvileg ha sikeresen elvégzem a tanfolyamot akkor utána igazoló papírt kapok ami után mehetek erettsegi vizsgára.

2021. dec. 14. 20:09
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg az nem elég... Le van ez írva valahol? Szerintem jól átvertek.
2021. dec. 14. 20:41
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
A középiskola az nem tanfolyam. De milyen igazolást kaptál az első éved után?
2021. dec. 14. 20:52
 29/31 A kérdező kommentje:

Semmilyen igazolást nem kaptam eddig.

Viszont akkor azt tudom hogy ez semmire nem jó.

Sajnos.

De angol középfokú nyelvvizsgam van B2.

Azzal el tudok helyezkedni valami irodai munkában?

Mert ugye erettsegi nincs.

2021. dec. 14. 20:54
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Érettségi nélkül nem fogsz irodában dolgozni. Sőt, oda inkább diploma kellene.

De mondjuk az is tök jó, hogy először még az ismerősöd járt az online tanfolyamra, de a végére már osztálytársak lettetek. :-)

2021. dec. 15. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!