Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Keresztfélév? Barátnőm most...

Keresztfélév? Barátnőm most bogarat ültetett a fülembe, szerinte nem sok suli indít keresztféléves képzést, én a Kodolányira (BP) szeretnék menni, de most nagyon aggódok, egy teljes évem nem veszhet el! Aki tudja, hogy megy ez kérem írjon!

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 17:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

megnéztem és csak három szakot indít... kommunikációt nem:( erre jól rábas*tam :((

Valaki nem tudja hogy melyik suli indít komm. szakot természetesen keresztféléven?

2010. szept. 6. 17:35
 2/12 A kérdező kommentje:
azt írták keresztfélév 2010, de másik sulik még nem tették közzé, hogy mit indítanak, akkor ez most a 2010 februári lehet?? :( tényleg nem tudom mitévő legyek :(((( amit tehetek szerintem az, hogy várok... amíg nem lesz keresztféléves felvételi, de mi van ha csak levelezős szak lesz? én fizetősre szeretnék menni és nappalira, levelezősre semmi kép de tavaly sok volt, kérem aki keresztfélévezett már vagy tudja, hogy megy segítsen rajtam!!! köszönöm
2010. szept. 6. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
akkor tényleg csak nagyon kevés szak indul. elsősorban mesterképzések. igazából arra van ez kitalálva, hogy ha egy alapszak 7 féléves, akkor ne kelljen az embernek fél évet a levegőbe lógni, míg megkezdheti az msc-t. de nem értem mire vártál? miért nem jelentkeztél most, ha mindenképp tanulni akarsz???
2010. szept. 6. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
A felvi.hu oldalon meg tudod nézni,hogy melyik iskola indít keresztfélévet.Én még nem láttam rajta,de a Károly Róbert Főiskola azt mondta még júniusban,hogy október körül kell érdeklődni.Próbálj felhívni pár iskolát,és meglátod,hogy mit mondanak.
2010. szept. 6. 20:07
 5/12 anonim ***** válasza:
2010.februári keresztféléves képzés hírdetése,és felvételije már régen lezárult,és már 1 féléven túl is vannak.Neked a 2011.februárit kell nézni.
2010. szept. 6. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Tavaly november 16-ig lehetett jelentkezni keresztféléves képzésekre.Tehát még nem maradtál le semmiről.
2010. szept. 6. 20:23
 7/12 A kérdező kommentje:

köszi a hozzászólásokat, az az igazság, hogy eddig mindenkire hallgattam csak magamra nem...

persze már jól megbántam(és ráfáztam) meglett az érettségim, de a barátnőmnek nem,engem nem vettek fel de nem bánom,magyart én infót néztek és ezek nem lettek relatíve jók.

Már nem akarok az egészségügyben dolgozni mint eü szervező, barátnőm nélkül nem mentem volna fel pestre(MÁR TUDOM, ez is butaság!!!)(lakás lett volna) ezért nem is gondolkodtam a pótfelvételin, úgy tudtuk, hogy a keresztféléves képzésre tud jelentkezni de mint utólag kiderült, később van a szóbeli pótérettségi mint a jelentkezési határidő és nem lehet jelentkezni, ez már sajnos biztos!

így egyedül maradtam...mint a legelején de most már nem hallgatok másra és olyan szakot fogok megjelölni amire mindig is vágytam csak féltem megjelölni!:)

Már csak abban bízok, hogy indul, nappali, az se gond ha fizetős csak ne legyen levelezős!:(

Köszönöm mindenkinek! felvin sajnos eddig nem láttam semmit majd biztos lesz valami infó!

2010. szept. 6. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért félsz a levelezőtől?Az EKF-GTK -n a levelező:125000 ft/félév,a nappali:150000 ft/félév.Plusz fizetni kell az albérletet + egyéb kiadások.Persze ez más iskolában nem biztos,hogy így van.

Ilyen különbségek mellett nappalira csak akkor járnék,ha állami támogatottra bekerülök.

Úgy látom "megjött az eszed",és nem vársz tovább a barátnődre.Nem is szabad,mert Ő lehet,hogy milliomos férjet talál magának,és nem lesz gondja az életben,de Téged nem fog eltartani,és egy diploma már lassan alapkövetelmény mindenhol.Előfordulhat,hogy fél év múlva összevesztek,és soha többet nem lesztek barátok.Na akkor vernéd még a fejed a falba,az tuti.

Ha nem sikerült az érettségie,akkor nem is biztos,hogy bekerül egy főiskolára is.

Telefonálgass,intézkedj,nézd a felvi oldalát,és tanulj tovább!!!

2010. szept. 7. 14:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezt találtam neked:

[link]

2010. szept. 7. 14:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Nézd ki az iskolákat,ami érdekel,És TELEFONÁLGASS!!!
2010. szept. 7. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!