Miért tanítási nap dec 11. szombat?
Pontosan azért nem tanítási nap, mert mindig, amikor hétköznapra esik, akkor le kell dolgozni, te nagyon okos. És ami neked szünnapot jelent, az a szüleidnek munkanap lenne, ha nem dolgozzák le. De ledolgozzák, és ezért kell neked is iskolába menned. Ha nem lenne a szombati tanítási nap, akkor 1-el kevesebb nap szüneted lenne. Mi a jobb, egyszer bemész szombati, amikor valószínűleg úgyse tanít senki semmit, mivel a tanároknak sincs sok kedve tanítani ilyenkor, vagy eggyel kevesebb nap szüneted lesz?
És az elmúlt 40 évben is azért nem volt tanítási nap, mert előre ledolgozták. Egyébként lehetne az, mivel nem ünnepnap
Én vagyok a szülő, ha valakinek nem esett volna le. 40+os vagyok, sosem kellett ledolgozni a gyerekeknek a dec 24-ét, mivel nekik eleve szünet. Szinte mindig hétköznapra esik, eddig ez fel se merült soha, miért?
Ilyen hülyeséget az életben nem hallottam, hogy egy téli szüneti napot ledolgoztassanak. Most 6 napos tanítás után 1 nap hétvégével megint mehet 5 napot iskolába a gyerek, teljesen kifáradva. Nagyon igazságtalannak és logikátlannak látom, a gyereknek nincs elég ideje pihenni, feltöltődni.
A 24 ét a felnőttek dolgozták le mindig is. A gyerekek nem, mivel a téli szünetbe esik.
Tökmindegy hogy 19-én vagy 21-én kezdődik a téli szünet. A lényeg, hogy a 24-e egyik nap a sok közül a téli szünetből. Életemben nem hallottam olyat, hogy a téli szünetet ledolgoztatják. Ezzel az erővel az augusztus 20. miatti hétvégi munkanapot is ledolgoztathatják. Pont ugyanaz az eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!