Biológia alapra (+ utána terv szerint mester) vagy osztatlan zoológiára jelentkeznétek?
Remélem, hogy igazad van és tényleg lesz ilyen. (Szerintem egy kicsit furcsa, hogy nincsen róla említés sehol sem)
Egyébként azt mondták, hogy milyen érettségi szükséges hozzá?
Én idén érettségizek és nagyon érdekel a zoológia területe. Szóval ha lenne ilyen képzés, szívesen beadnám oda is a jelentkezésemet. (bár szerintem inkább nem ezt tenném első helyre)
Ha jól tudom, ugyanazok lesznek a felvételi követelmények mint a biológiára. De ebben már nem vagyok biztos... csak arra emlékszem hogy a dékán fejtegette hogy januárig nézegessük szorgalmasan a felvi.hu-t mert már folyamatban van.
12-es, te amúgy oda készülsz biológiára?
Oda készülök. Az elsődleges célom az állatorvos szak, utána pedig az ottani biológia.
Viszont ha lenne zoológia szak, akkor az lenne a második.
(Sajnos a nyílt napokon én nem tudtam részt venni, így ez miatt még nem hallottam ennek a tervezett indításáról)
Itt van a forrás is, ha valaki nem hinne nekem
Tudom, hogy a kérdezőnek már mindegy, de ha valaki idetéved a kérdéshez, jó ha látja:
Azóta elindult az osztatlan zoológus szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!