Ha előfordult veletek ilyen, akkor hogyan kezeltétek, amikor kétszer buktatok egy tárgyat, amiből nincs kereszt félév?
Tavaly buktam a zh-n, most még csak lesz a zh, de nem tanultam rá valami sokat és rosszul vagyok tőle. Idén kéne végeznem, ha megint bukok, akkor 2023-ra végzek és ez kiborít, nem tudom hogyan tudnám kezelni, már így is csúszásban vagyok. Szüleim azok nyilván kinyírnak.
Lesz még pót, de másra is kell még tanulni addigra és nem is keveset, nagyon szarul érzem magam emiatt.
Arról nem is beszélve, hogy a labor részt is újra kéne pótolnom megint, ami kétszer is borzalmas volt már.
Nyilván semmi problémám nem lenne, ha többet tanultam volna és nem úszom el korábban. Nem arra irányult a kérdés, hogy hogyan kell teljesíteni egy tárgyat, hanem hogy ezt a helyzetet hogyan lehet mentálisan kezelni. Ezen belül is mások tapasztalatára lennék kíváncsi.
Egyébként is tudtommal 12 támogatott félévem van (?), de most ez totál mellékes, a helyzeten nem változtat, ha nem maradt volna félévem akkor is ugyanaz lenne a helyzet, hogy csúszok, ez nem releváns a kérdéshez.
Lesz 1-2 lazább féléved, ami közben már dolgozhatsz.
Nem tragádia...
Csak kíváncsisából. Mi a tárgy neve?
Igen, közben utánanéztem, de ez van, úgyis dolgoznom kell majd, elvégezni pedig muszáj lesz.
De köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmem, valamikor ezt tudtam, mert rémlett, de úgy látszik kiesett teljesen.
A tárgy nevét nem szeretném megmondani, mert relatíve kevesen vagyunk és anonim szeretnék maradni.
Egyetemen tanulni kell? Zh-ra fel is kell készülni? Wow, milyen remek, másoknak eszébe sem jutó tanácsot sikerült adnod, nem is ez volt a kérdés. Nem releváns momentán, hogy miért nem készültem. Azt se kérdeztem, hogy hogyan kell felkészülni egy zh-ra.
Mint korábban írtam, az érdekelt volna, hogy mentálisan hogyan lehet magát a fennálló helyzetet kezelni, mert nyilván elkenődtem ahogy alakult, nem pedig hogy hogyan kellett volna ezt elkerülni.
Remélem kifejezetten jobban is érzed magad az okoskodástól, bár nem láttam értelmét, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!