Ez benne lehet a felsőoktatási információs rendszerbe (FIR)?
két felsőoktatási intézménybe jártam, de az első egyetemet nem fejeztem be, harmadéven otthagytam, a másik egyetemen sikeresen lediplomáztam.
az első egyetemről beszámíttattam pár tantárgyat (kreditet), ami egyezett a második egyetem képzési követelményével, de a második egyetem neptunján nem volt megnevezve az első egyetem, ahonnan beszámítattam, csak annyi, hogy ezt a 3 tárgyat máshol végeztem el.
az első egyetemen nem volt hallgatói azonosítóm, csak a második egyetemen, ez alapján jelentenek le a FIR-be.
szerintetek ezek alapján akkor a FIR-ben lehet nyoma az első egyetemnek, hogy oda is jártam?
nekem az első egyetemen nem volt hallgatói azonosítóm és neptunom sem, mert még azelőtt jártam oda, h. ezt bevezették.
ami hallgatói azonosítóm van, az a 2. egyetem elkezdésekor 2006-ban keletkezett.
a neptunomban sem volt sehol feltüntetve, h. korábban jártam volna máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!