Ilyenkor mit lehet tenni?
Minden tantárgyból 4-5 vagyok az iskolámban. De kémiából bukásra állok. Az osztály fele is, és az osztály átlag 2-2,5 között van. Úgy gondolom, hogy ilyenkor nem velünk van a probléma. Egy fél osztály megbukhat? Hogy mehetnék át?
Nem vagyok tanárgyűlölő, de ez a tanárunk nevetséges. Amikor órákon át tanultam a tananyagot, és külön információkat szedtem össze, az se volt elég, még szorgalmit is csináltam, de le se osztályozta. Semmivel se lehet a ,,kedvében járni”.
Hajjaj, még egy egész is!
De, sokszor a diákokkal van a probléma. Mondok egy példát. Fizikát tanítottam egy osztályban, 2,33 volt az osztályátlag. Matekból pedig 3,72. Fizikaórán egyetlen számítási feladatott nem voltak képesek megoldani, bele sem kezdtek. Miért?
1; A fizika "mellékes" tantárgy, nem kérik sehol továbbtanulásra - nem fog vele erőlködni.
2; Ez fizika, az matek. Nem kapcsolja össze a kettőt.
A szorgalmidat nem osztályozta le? Lehet, hogy jobb is. Csináld fordítva: _kérsz_ szorgalmi feladatot, és azt csinálod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!