Mi a véleményetek azokról, akik petíciót indítanak az online oktatásért? Nem képmutatóak?
Figyelt kérdés
Több ilyet is láttam mostanában. Az indok természetesen az, hogy óvni akarják a rokonokat, meg a tanárokat és osztálytársakat a fertőzéstől. Holott standardban hihetetlen, hogy ennyien ténylegesen ezért akarják, és nem a lógás és puskázás szélesebb körű lehetősége miatt. De majd esetleg rámcáfol valaki.2021. nov. 21. 10:31
1/6 anonim válasza:
Ma már bármiért lehet petíciót indítani. Ha én indítok egy petíciót az adózás eltörléséért, vagy a mindennapi jó időért, vagy az ingyen sörért és aláírják 1 millióan akkor változik valami?
Az online oktatást akarók nagyon nagy százaléka nem az egészségét félti, hanem szeretne legálisan lógni az órákról az elment a netem indokokkal, online dolgozatokban szeretne puskázni, az online órák alatt szeretne GTA-zni, nyelvvizsga amnesztiát akarnak és az érettségi szóbeli részét el szeretnék törölni. Azután meg ha nem sikerül az érettségi akkor jön a másik petíció az érettségi nehézsége miatt.
2/6 anonim válasza:
Igazuk van. Holnap egész hetes vidéki gyakorlatra kell mennem, azaz ott is kell aludnom (természetesen közös szobában). Igen, egyáltalán nem tartom biztonságosnak akkor sem, ha be vagyok oltva.
3/6 anonim válasza:
A petíció egy vicc, minden témában nem csak ebben.
4/6 anonim válasza:
"Mi a véleményetek azokról, akik petíciót indítanak az online oktatásért? Nem képmutatóak?"
Nem. Naivak. És lógósok.
5/6 anonim válasza:
Elegük van a szar oktatási rendszerből, az állandó stresszből, idegbeteg diákokból, problémás tanárokból, iskolai terrorból. Sokan lerakják a táskát és búcsúznak az iskolától ahogy megtehetik hosszú értelmetlen szenvedés után.
6/6 A kérdező kommentje:
5: A kérdést még a covid-pandémia alatt tettem fel, főképp arra vonatkozólag. Nem hiszem, hogy ma még indítana valaki. Mostanra már beletörődtek, hogy vége az otthonmaradós "szép" időknek.
2023. máj. 28. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!