Fordulhatok ezzel az osztályfőnökömhöz?
Figyelt kérdés
10.es lány vagyok, az eddigi életem eléggé bonyolult és nehéz volt, most pedig úgy érzem, nem bírom már tovább a gimnáziumot. 9.ben is már ebben a gimiben kezdtem, viszont akkor végig onlineban voltam, szóval mondhatni 10.esként új vagyok az iskolában, az egész osztályban. Nem piszkál senki, a diákok, tanárok egyaránt normálisak, mégsem tudom megszokni, hogy minden új, az osztályban nem találom a helyemet, órákon annyira szorongok, hogy figyelni sem tudok, a jegyeim pedig rohamosan romlanak, félek, hogy félévkor több tantárgyból is megbukom, pedig igyekszem tanulni, de nem tudok koncentralni semmire sem, nem hogy a tanulásra. Nem tudom felvenni a fonalat, ahogy eddig, ha felelni kell lefagyok, nem tudok enni mert gyomorgörcseim vannak, emiatt szédülök, stb, teljesen ki vagyok mar idegileg, és csak egyre rosszabb az egesz. Úgy érzem, segítene, ha meg tudnam ezeket beszelni oszinten egy felnottel, viszont csak anyukám van az életemben, vele viszont nem tudom, tobb okbol sem, amiket nem szeretnek leirni. Iskolapszichologusunk van, jarok is hozza, de valahogy megsem erzem, hogy konnyitene rajtam a vele valo beszelgetes, nem igazan szimpatikus. Egyeduli lehetosegkent az osztalyfonokomet latom ezesetben, aki egy nagyon jó ember, és tudom, hogy megertene a helyzetemet es szivesen segitene is, viszont nem tudom, mennyire relevans ilyen dolgokkal osztalyfonokhoz fordulni segitsegert, illetve annyira meg nem is ismerjuk egymast, mert en ugye tavaly onlineban voltam, de tudom, hogy alapvetően lehet rá számítani. Szinte ő is az egyetlen felnőtt, akiben megbízom. Marmint tanulassal, iskolával kapcsolatos dolgokra gondolok, massal nem szeretnem ot terhelni, csak hátha tud adni esetleg valami tanácsot. Szerintetek furcsa lenne ezzel kapcsolatban tőle segítséget kérnem? És ha nem, hogyan tehetném? Nem tudom, mit csináljak, úgy érzem, már nem bírom tovább2021. nov. 19. 21:35
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, odamentem hozzá és beszélgettünk, illetve majd még fogunk is, nagyon rendes volt és már most nagyon sokat segített. Furcsa, de rég éreztem már magam ennyire megkönnyebbültnek. Az alvás ügyben teljesen igazatok van, ezen is igyekszem majd változtatni minél hamarabb
2021. nov. 24. 16:38
12/13 anonim válasza:
De jó, örülök neki, hogy hallgattál az okos szóra! :)
13/13 anonim válasza:
Örülök neked :)
Látod minden jóra fog fordulnj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!