Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Olyankor mit lehet csinálni...

Olyankor mit lehet csinálni ha az osztályfőnök folyamatosan NAGYON lekezelően,megalázóan viselkedik az osztállyal szemben?

Figyelt kérdés

2021. nov. 16. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy folyamatosan megalázóan viselkedik az osztállyal szemben?
2021. nov. 16. 19:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát állandóan az orrunk alá dörgöli amikor ideges, hogy mi egy nagy senkik vagyunk...(ami olyan szempontból részben igaz hogy szót kell neki fogadni stb de akkor is...) De sokszor alaptalanul lesz ideges pl ma is olyanon, hogy kihívott minket szünetről azzal kapcsolatban h covidos lett az osztálytársunk de nem tudtuk miért kell gyülekezni ezért megkérdezte az egyik osztálytársam, hogy kell e tolltartó(mert azt gondolta h majd valamit alá kell írni mert "mostanában" volt párszor ilyen h xy-t alá kell írni) erre ordibál h "már megint én, én, én csak az önös érdekek" meg h "nincs bennük tisztelet magukra férne a sorkatonaság ott megtanulnák hol a helyük"(közben semmi tisztelentlent nem mondott😆 csak ful tisztelettel megkérdezte, úgy, hogy még a szavába sem vágott szóval semmi kivetni való nem volt a kérdésében)

Ha valami problémánk vagy vagy kérdésünk vagy bármi mi vagyunk a szar mindig(de párszor jogosan kap "idegbajt" pl h az osztálytársam telefonozik órán... Ezt még meg is értem de sokszor alaptalanul van lebaszva az osztály pl ha én aki viselkedik órán és valami-nem hiányzásokkal, igazolásokkal kapcsolatos- problémám van és megkérdezném tőle (de ne olyanra gondoljatok ami sértő, nem olyan kérdésre, problémára gondolok hanem ilyenre pl h kell e hozni xy-t stb)én lennék leb*szva h mit képzelek magamról -én egy nagy senki- h hozzá mertem szólni egy többdiplomás tanárhoz de inkább kussolok ez miatt így kerülöm a konfliktust)

Nem is az, hogy megalázás, nem tudom mi erre a megfelelő szó

2021. nov. 16. 20:57
 3/9 A kérdező kommentje:
*full
2021. nov. 16. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Gondolj bele a helyzetébe.

Covid van. Biztos neki is megvannak a bajai otthon, beteg rokon ápolása etc. Alúlfizetett. Kezelnie kell naponta 25-30 serdülő gyereket.

Semmit nem csinálsz. Udvariasan válaszolsz, amikor kérdez, nem okoskodsz és csinálod a dolgod.

2021. nov. 16. 21:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából én nem szoktam se okoskodni se semmi csinálom a dolgom rendesen, de akkor is "néha" sok amit csinál még ha nem is velem... De én úgy ahogy eltűröm a dolgait, jobban azért kérdeztem, mert az osztálytársaimat zavarja nagyon durván.
2021. nov. 16. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Hát azért ez nem teljesen így van, ahogy a 4-es írja. A gyerekeknek is vannak jogaik, és nem kötelesek alávetni magukat egy hangulatembernek, aki valószínűleg nem a jó pályát választotta pénzkeresés szempontjából.

Ha tényleg annyira gáz a helyzet, a szülőknek kell összefogni, és felmenni az igazgatóhoz. Nálunk ilyen esetben simán leváltják a tanárt.

2021. nov. 30. 22:48
 7/9 anonim válasza:
6osnak nagyjából igaza van, azt leszámítva hogy az életben nem találnának helyette másik tanárt, ezért biztosan nem váltják le
2021. dec. 2. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:
A mi osztályfőnökünk ugyanilyen volt, a családjával is gorombáskodott odahaza, borderline személyiségzavar.
2021. dec. 15. 11:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként azóta névtelenül bejelentette pár szülő a tanárt, hogy nem rendesen tanítja a matekot hanem 10 percet késik azután az előző munkahelyéről meg az osztályunkról(általában arról, hogy milyen rosszak a matekátlagok, meg h az oltatlanok így meg úgy miattuk kell elviselnie a maszkot, na meg természetesen arról, hogy sorkatonaság kénenekünk) 20 percet beszél, utána 15 percet "matekozunk". Meg, hogy ilyeneket mond,így viselkedik. De csak annyi, lett, hogy hegyibeszédet tartott arról, hogy milyen egy patkány emberek azok akik bejelentették névtelenül és , hogy valami megbeszélésre kell ilyen senkik miatt mennie, de nem lett leváltva meg semmi gondolom a tanárhiány miatt. De semmit nem változtat rajta ez a "megbeszélés". Maximum annyi, hogy rövidebbek(de ugyan úgy vannak de most "csak" 5-10 perc megy el ezzel az órából már) ezek a hegyibeszédei MATEK ÓRÁN. (de osztályfőnökit végigbeszéli ezekkel) Matekot továbbra sem tudja normálisan magyarázni de ezen nem nagyon lehet változtatni, alapból is nagyon durván bonyolúltan magyaráz osztályfőnökin is, mindenre eléggé szokatlan szakszavakat használ meg mindent körül magyaráz.(ezt így nem tudom leírni mire gondolok,tipikus sznob beszéd, legjobb példa erre azok a micimackós mémek instán [link] teljesen így beszél mint az a legalsó😂) Szerintem a magánéletében is ilyen furcsán beszél
2022. jan. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!