Tudok még tárgyat leadni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tudom kicsi az esély november közepén.. A helyzet szeptemberben kezdtem az SZTE-TTIK-biológia alapszakot.. Ugye augusztus végén felvettem a kötelező tárgyakat, meg egy két kiegészítőt.. A lényeg, hogy van 2-3 tárgyam, amin talán 1x voltam bent, és a vizsgákról is lecsusztam.. Meg időközben rajottem, hogy nem is akarom ezt a szakot elvégezni..... Pár tárgyra tanultam, azokat szeretném letenni, meg azokat át is tudnám kreditálni olyan szakra, amire szeretném.. Lehetséges ez? Elvileg fizetni kell érte, meg TO-ra bemenni.. Ha ez lehetséges mennyit kell fizetni? Tapasztalatok? 20/F2021. nov. 15. 13:23
1/3 anonim válasza:
Minek? Ha nem veszed fel őket újra, akkor nem kell értük fizetni soha.
Neptunon van egy olyan kérvény, hogy utólagos tárgyleadás, ha már nincs fent akkor nincs mit tenni.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor legyszi mond meg hol találom Neptunon belül az utólagos targyleadast
2021. nov. 15. 15:37
3/3 anonim válasza:
Kérvények között.
Én a BME-re járok nekem már csak ilyen kérvény van, hogy:
018 Tantárgyfelvételi / tantárgytörlési kérelem (NEM SAJÁT HIBÁS), Nem tudom, hogy nálatok hogy van.
Legegyszerűbb az lenne ha írnál egy emailt a tanulmányi hivatalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!