Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Már 20000nél is több fertőzött...

Már 20000nél is több fertőzött és 300 nál is több elhunyt volta mai covid tájékoztatás szerint(Ilyen meg a harmadik hullámban se volt).Most már ugye vitán felül áll,hogy fel kell támasztani a távoktatást?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 15. 10:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem azok is zárhatnak ha azon múlik
2021. nov. 15. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
24%

Tőlem lehetne digitális oktatás egy feltétellel. Az érintett korosztálynak legyen kijárási korlátozása reggel 8-tól este 6-ig. Tehát nincs diákmunka, meg napközben meki és hasonlók. A kijárási korlátozás megszegőire 30 ezer forintos büntetés kérek. Ebből a 30 ezerből 20 ezer menne az államkasszába és 10 ezer a lógóst elkapó rendőrnek menne (ezzel motiválva őket az igazoltatásra). Szeretnél ilyen feltételekkel digitális oktatást?

A járványterjedés enyhítésének első lépése nem az online oktatás szerintem.

2021. nov. 15. 14:33
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

"Tőlem lehetne digitális oktatás egy feltétellel. Az érintett korosztálynak legyen kijárási korlátozása reggel 8-tól este 6-ig. Tehát nincs diákmunka, meg napközben meki és hasonlók"

Diákként BENNE VAGYOK!! Holnap reggeltől indulhat is!!

úgyse járok sehova mekiben a lábam be nem tenném... stb.

Megbeszéltük?? Vagy nem erre a választra számítottál?

TEHÁT AKKOR HOLNAP REGGEL 8tól indulhat? Ne pakoljam a táskám holnapra mert nem kell?

Hm?

Választ kérek!

2021. nov. 15. 18:26
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Nosza, rajta akkor induljon! :)

Viszont szerencsére ezt nem a gyakorin döntik el.

2021. nov. 15. 20:08
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
13: Beszélj az osztályfőnököddel meg az igazgatóval, hogy te ezt szeretnéd, hogy otthonmaradsz magadba tanulni, de cserébe ki se mozdulsz egész nap, ha megtudják, hogy mégis megtetted, kirúghatnak. Talán belemennek, fene tudja.
2021. nov. 15. 20:12
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

"de cserébe ki se mozdulsz egész nap, "

Én garantáltan nem mozdulok ki ha nem muszáj, megnyugtatlak. Amíg van kaja és net otthon tőlem be is falazhatod az ajtót.

Várom a választ.

2021. nov. 16. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"reggel 8-tól este 6-ig. "

Ja és milyen egész nap hm? Eddig még idézem "reggel 8-tól este 6-ig. " erről volt szó. AZ hol egész nap hm?

2021. nov. 16. 17:52
 18/19 anonim ***** válasza:
42%
17: Azt nem én írtam.
2021. nov. 16. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Azokról az adatokról beszélsz amibe azok is bele tartoznak akik egyszer anno elkapták a covidot és most mondjuk fél évvel később szívrohamba meghlatak? Mert így tényleg össze jön a 300 halott 20.000 fertőzött hmmm én elvileg 2 hónapja elkaptam (szív problémáim vannak) és mi történt egy fél napig láz 5 nap köhögés ennyi de még az orvosom is azt mondta hogy valszeg ez egy mezei megfázás milyen fura nem az orvos is azt mondja pedig ő csináota a tesztet na erről ennyit.

Miért kell elb@szni a fiatal generáció életét? Éretségizők biztos támogatnák ugye? De nem csak a tanulás vegyük pl magát az életet kiszakítják őket abból amiben pl én votlam tizen éves a 2008-tól 18-ig azt ők már nem élhetik át hogy szabad vagy helyette olyan mindenkitől elzárkózott "amúgy se megyek ki" emberek lesznek mint a 16#

2021. nov. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!