Már 20000nél is több fertőzött és 300 nál is több elhunyt volta mai covid tájékoztatás szerint(Ilyen meg a harmadik hullámban se volt).Most már ugye vitán felül áll,hogy fel kell támasztani a távoktatást?
Tőlem lehetne digitális oktatás egy feltétellel. Az érintett korosztálynak legyen kijárási korlátozása reggel 8-tól este 6-ig. Tehát nincs diákmunka, meg napközben meki és hasonlók. A kijárási korlátozás megszegőire 30 ezer forintos büntetés kérek. Ebből a 30 ezerből 20 ezer menne az államkasszába és 10 ezer a lógóst elkapó rendőrnek menne (ezzel motiválva őket az igazoltatásra). Szeretnél ilyen feltételekkel digitális oktatást?
A járványterjedés enyhítésének első lépése nem az online oktatás szerintem.
"Tőlem lehetne digitális oktatás egy feltétellel. Az érintett korosztálynak legyen kijárási korlátozása reggel 8-tól este 6-ig. Tehát nincs diákmunka, meg napközben meki és hasonlók"
Diákként BENNE VAGYOK!! Holnap reggeltől indulhat is!!
úgyse járok sehova mekiben a lábam be nem tenném... stb.
Megbeszéltük?? Vagy nem erre a választra számítottál?
TEHÁT AKKOR HOLNAP REGGEL 8tól indulhat? Ne pakoljam a táskám holnapra mert nem kell?
Hm?
Választ kérek!
Nosza, rajta akkor induljon! :)
Viszont szerencsére ezt nem a gyakorin döntik el.
"de cserébe ki se mozdulsz egész nap, "
Én garantáltan nem mozdulok ki ha nem muszáj, megnyugtatlak. Amíg van kaja és net otthon tőlem be is falazhatod az ajtót.
Várom a választ.
"reggel 8-tól este 6-ig. "
Ja és milyen egész nap hm? Eddig még idézem "reggel 8-tól este 6-ig. " erről volt szó. AZ hol egész nap hm?
Azokról az adatokról beszélsz amibe azok is bele tartoznak akik egyszer anno elkapták a covidot és most mondjuk fél évvel később szívrohamba meghlatak? Mert így tényleg össze jön a 300 halott 20.000 fertőzött hmmm én elvileg 2 hónapja elkaptam (szív problémáim vannak) és mi történt egy fél napig láz 5 nap köhögés ennyi de még az orvosom is azt mondta hogy valszeg ez egy mezei megfázás milyen fura nem az orvos is azt mondja pedig ő csináota a tesztet na erről ennyit.
Miért kell elb@szni a fiatal generáció életét? Éretségizők biztos támogatnák ugye? De nem csak a tanulás vegyük pl magát az életet kiszakítják őket abból amiben pl én votlam tizen éves a 2008-tól 18-ig azt ők már nem élhetik át hogy szabad vagy helyette olyan mindenkitől elzárkózott "amúgy se megyek ki" emberek lesznek mint a 16#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!