Ilyeneket lehet egy esti suliban?
Az ilyen gimikben gyenge az oktatás. A semmire megkapod a kettest vagy jobb jegyet. Ha ez az intézmény szervezhet középszintű érettségit akkor nagy valószínűséggel a felügyelő tanár majd felírja a megoldásokat a tábláranés lemásolhatjátok. Így lesz mindenkinek érettségije.
Gyanítom hogy ez a suli emelt szintre nem fog felkészíteni.
Kinéztél egy olyan sulit, ami azoknak van akiknek mindegy hogy csak legyen meg az érettségi.
Sok szorgalom, önállóság, magántanár.
Már ne is haragudj, de ha egyetemre készülsz, akkor attól még hogy a bedandó vizsgák nagyon gyenge követelményűek, attól te még tanulhatnál normálisan!
A másik, ha ilyen tovább tanulási terveid vannak, akkor miért riasztott vissza a többi hely ahol lett volna különbözteti…érdekes a sztori.
#5, valószínűleg azért, mert kb. 1 hónap alatt nem lett volna meg a különbözeti.
Kérdező; miből szeretnél emeltezni?
Tényleg nem lett volna meg annyi időn belül 3 tárgy is. Egyébként pedig, azt sehol nem írtam, hogy én nem tanulok normálisan, mindössze annyit írtam, itt mi a színvonal, 5.
Emeltezni angolból ( ez könnyű, mert jól beszélem) és magyarból akarok, ez már, a feladatlapokat nézve azért nehezebb dió.
"Már ne is haragudj, de ha egyetemre készülsz, akkor attól még hogy a bedandó vizsgák nagyon gyenge követelményűek, attól te még tanulhatnál normálisan!
A másik, ha ilyen tovább tanulási terveid vannak, akkor miért riasztott vissza a többi hely ahol lett volna különbözteti…érdekes a sztori."
Így van!
"Ez az iskola csak arra jó, hogy meglegyenek az osztályaid az érettségire."
Ahhoz bejárni se kell, elég osztályozó vizsgán megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!