Záróvizsga lejelentkezés?
2 hete volt a záróvizsga jelentkezés. Jelentkeztem is.
Azóta azonban sajnos kiderült,hogy nem lett meg a nyelvvizsgám,ami kell a diplomához,és legközelebb csak áprilisban tudok újrapróbálkozni.
Tehát akkor úgy döntöttem csúszok fél évet és majd nyáron diplomázok.
Tehát szeretném visszavonni a záróvizsga jelentkezésemet,azonban nem találok ilyen opciót neptunban.
Hogyan tudok visszamondani? Vagy ezt már nem lehet ha jelentkeztem?
én a helyedben most záróvizsgáznék.
borítékolom neked, h. nem lesz könnyebb tavasszal sem.
most már tanulta rá, addigra újra kell tanulnod sok mindent, plusz izgulhatsz a nyelvvizsgád miatt is.
legyen meg a diplomád, még ha most nem is veheted át, és menj utána nyelvvizsgára.
ha pl. februárban v. márciusban meglesz a nyelvvizsgád, rögtön megkapod a diplomát.
kár emiatt halasztani.
Igen,csak az a gond,hogy gyakornok vagyok egy cégnél,aki felvenne főállásba ha végzek.
Viszont nyelvvizsga hiányában nem fogom megkapni ugye most a diplomámat és ha abszolválok akkor már gyakornok sem lehetek.
Tehát akkor el kellene küldeniük gondolom,én azt pedig nem szeretném.
Ha nem záróvizsgázok akkor pedig gyakornok maradhatnék továbbra is hiszen megmaradna a jogviszonyom.
Ha abszolválsz, nem marad meg a jogviszonyod. Ha pedig nem abszolválsz, nem is mehetsz záróvizsgázni, szóval nem a záróvizsga jelentkezés a szűk keresztmetszet.
Egyébként szerintem a legegyszerűbb hétfőn a cégnél megbeszélni, nem hiszem, hogy elküldenének.
B opció, hogy elbuksz valami tárgyat, esetleg nem adod le a szakdogád, de nem tudom elképzelni, hogy egy cég inkább azt mondaná, hogy inkább nyújtsd még a tanulmányaidat, mint, hogy felvegyen sikeres záróvizsgával, úgy, hogy kb. fél év múlva megkapod a papírt is.
Rendben,megbeszélem jövőhéten. Köszi!
A szakdogámat is írom,már több mint a fele kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!