Mit csináljak két egyetemi gyakorlat között?
Figyelt kérdés
Hetente kétszer is van olyan napom, ahol nem tudtam máshogy megoldani az órákat, csak úgy, hogy 2 óra szünetem is van a két gyakorlat között.2021. nov. 11. 08:14
1/12 anonim válasza:
Én ilyenkor megyek el ebédelni, bevásárolni, barátnővel beülünk kávézni. Vagy ülj be könyvtárba, olvasgasd a jegyzeteket, hallgass zenét.
2/12 anonim válasza:
Én ilyenkor viszek be laptopot, valahova leülök, és házikat csinálok közben. Valahogy sokkal motiválóbb, hogy ott van 2 óra, amit "ki kell használni", mint amikor nap végén hazamegyek, 2 óra simán elmegy nem-tanulással.
4/12 anonim válasza:
Én tanulni, beadandót írni szoktam, vagy olvasok, sétálok, barátokkal vagyok.
5/12 anonim válasza:
Erre tálaltak ki az egyetem közeli kocsmákat
6/12 anonim válasza:
Én ilyenkor dolgozni szoktam (home office van) vagy esetleg tanulok közösen csoporttársakkal, megcsinálok egy beadandót/házit/projektet vagy szervezek egy meetinget, vagy eszek, vagy felveszek oda valamit pl egy tesis kurzust. Vagy csak simán beszélgetek és pihenek.
7/12 anonim válasza:
Tökéletes idő a nyelvtanulásra. Az mindig jól is jön, ennyi idő bőven elég rá, és intenzíven is tudsz haladni.
8/12 anonim válasza:
Részvétem, várd az online oktatást
9/12 anonim válasza:
De irigylem a problémádat. Nekem az a bajom, hogy a napi 24 órából hogy tudnék 30-at csinálni, hogy 4 órával többet tudjak tanulni, de még az is kevés volna xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!