Budapesten egy 5-ös tanulónak melyik gimit ajánljátok?
Figyelt kérdés
Konkrét életcélom még nincs, XVII. kerből könnyen megközelíthető gimit keresek! (L/14)2010. szept. 4. 10:43
1/5 anonim válasza:
Az egyetemi felvételi mutatók alapján : Németh László Gimnázium (Budapest), Radnóti Miklós Gimnázium (Budapest), Szent István Gimnázium (Budapest), Veres Péter Gimnázium (Budapest), Apáczai Csere János Gimnázium (Budapest), Fazekas Mihály Gimnázium (Budapest)
Lehet érdeklődni, válogatni, honlapjukon nézelődni.
2/5 anonim válasza:
A Radnótit elírtam, mert Dunakeszin van...
3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok nehéz sulit, amit néztünk, a Szent László és a Szerb Antal gimi... arról vélemény?
2010. szept. 4. 11:20
4/5 anonim válasza:
A Szent László elég kemény, a Szerb Antalról még nem hallottam.
5/5 anonim válasza:
A csajom a Szent Laciba jár. Nagyon kemény suli..
Én az erzsébeti Kossuthba járok. Nagyon erős a színvonal és a közeg is teljesen emberi és barátságos. :) Gond nélkül le lehet érettségizni.
És 4,3 volt az ált. sulis átlagom.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!