Hogyan fog majd kinézni az iskola azután miután megnyitva hagyok egy csapot úgy hogy a mosdókagylóba be van dugva a dugó és én milyen következményekre számíthatok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 20:41
1/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tudni akarom, miért tenne bárki ilyet, de nem az én dolgom.
Ha megtudják, hogy te voltál, leginkább egy vízszámlára számíthatsz.
Esetleg igazgatói, elbeszélgetés (szülőkkel is), vagy valami hasonló.
Egyébként szerintem nem tudnál úgy kimenni egy iskolából, hogy te legyél az utolsó, a takarító vagy akárki aki meglátja, valószínű elzárná a csapot.
2/4 anonim válasza:
Gondolom lefolyó azért akad a földön,amugy meg elkönyvelnek retardáltnak és max kirúgnak.
3/4 anonim válasza:
Ne csináld! A közoktatás úgyis romokban van, értelmes ember nem megy tanárnak, az iskolaépület meg végül is mindenki adójából épült fel. Minek tönkretenni ?
4/4 anonim válasza:
Ez az idióta kérdező minden hétre kitalál ilyen kérdéseket, ezzel szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!