Egyetem, hogy van ez az egész? Mire kötelező bejárni? Elmélet vagy gyakorlat? És mi lesz, ha nem járok be a kötelezőre?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 23:51
1/4 anonim válasza:
Ha nem jársz be a kötelezőre, elbukod a tárgyat, újra kell csinálni.
Egyetemtől függ, hogy mi kötelező, nálunk az előadások altalában nem azok, de néha igen, és ott van katalógus. A gyakorlatok kötelezőek, vagyis max. 3-szor lehet hiányozni a 14 alkalomból, a laborokról pedig 3-szor lehet hiányozni/elbukni, de azokat pótolni kell félév végén, ha nem pótolsz, buktad.
A hiányzásba beletartozik az is, ha beteg vagy igazolással, meg az is, ha lógsz, szóval összvissz ennyi, itt már nem nézik az okokat. (Kivéve most a covid miatt otthon lehetsz karanténban megfelelő igazolással.)
2/4 anonim válasza:
Ezeket a játékszabályokat mind elmondják az első órákon.
3/4 anonim válasza:
Azért ha egy orvosira jársz, légyszi járj be.
4/4 anonim válasza:
Amit előttem írtak + az egyetem tanulmányi és vizsgaszabályzatában, hallgatói követelményrendszerében is le vannak írva ezek (nagyon szárazon, de le vannak írva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!