Szerintetek lesznek tavalyhoz hasonló intézkedések?
Figyelt kérdés
A hétvégén csaknem elérte a 7 ezer fertőzöttet, tavaj is kb ennyi volt amikor lezártak.
A választások nem lehet indok mivel a többi országba sem oldottak fel csak azért mert új elnököt választottak!
2021. okt. 25. 20:40
11/28 anonim válasza:
Sztem csak a valasztasok miatt nem. Nem tudnak mit tenni, biznak abban h a vakcina hatasos es a legtöbb oreg be van oltva. Plusz van harmadik oltas is. Visoznt a vedettsegi igazolvany elo kerulhet. Esetleg maszk. Am a maszkhasznalat szerintem csak pozitivumokkal jart. Nyaron ok elengedtuk de sztem most megint kotelezove kene tenni belterekben. Legalabbis a bkvn.
13/28 anonim válasza:
Szerintem ez a legkevesebb. Most ha maszk nelkul jarunk, amilyen undoritoak ax emberek, simaj osszeszedunk barmi mast is. Tavaly tok jol elvoltam maszkkal, egyszer se lettem beteg. Elozo evekben mindig is.
14/28 anonim válasza:
Kérdező előbb tanulj meg írni aztán ha megtanultál tanulj meg helyesen kijavítani egy mondatod utána okoskodj!
16/28 anonim válasza:
Dettó
Amíg maszk volt nem voltam beteg. Azelőtt mindig. Amióta nincs újra beteg voltam. (Most voltam itthon 2 hetet.)
17/28 anonim válasza:
Ha lesz akkor nem ér sz@rt sem a lötty dehát ez egyértelmű
Csak a bajnak van
18/28 anonim válasza:
A mai fertozott szam alapjan mar illene valamit tennie a kormanynak (tobb mint 3000 fertozott egy nap alatt)
19/28 anonim válasza:
Mind kórházban vannak?Nagy statiszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!