Mit gondoltok őszi szünet után elképzelhető, hogy bevezetik ismét az online oktatást?(egyetem)
Figyelt kérdés
hallottam szeptember elején hogy sokan úgy gondolják, hogy szünet után maradunk otthon online verzióban, de még semmi infó erről, nálunk nincs hibrid verzió. Minden óra megvan tartva eddig2021. okt. 20. 21:45
11/19 anonim válasza:
6-os, hová jársz?
Nálunk szept. közepétől kell maszk, kivéve iskolaudvar, mert Covidos lett az egyik AZ-val oltott tanító, karantén is volt (egy budai ált. iskola).
12/19 anonim válasza:
6os vagyok, BME-re járok. De a többi egyetemen se kell mindenhol maszk, ahogy hallom az ismerőseimtől.
13/19 A kérdező kommentje:
#7 miért te ki vagy hogy ennyire tudod??mellesleg én még egy db kérdést sem láttam ezzel kapcs. ezért is tettem fel ( de ha mégis lesz majd megkereslek nagyokos :) ) pl. ELTE-n már mióta online mennék az előadások.... csak gyak órára kell menni
2021. okt. 21. 14:37
14/19 anonim válasza:
BME-n még maszkot sem kell viselni.
Semmilyen korlátozás nincs.
Egyedül az egyik laborom vezetője kiküldött egy emailt, amiben megkérte az embereket, hogy ha rosszul vannak nejöjjenek be és akik bejönnek viseljenek maszkot.
Persze ez sem egy kötelező dolog volt, csak kérés.
Szerintem ha bezárnák az iskolákat az egyetemekkel kezdenék és annak lenne valamilyen előszele, amit még nem tapasztalok.
16/19 anonim válasza:
Nálunk nem lehetne megoldani a hibrid oktatást. PTE-BTK. ETKs lakótársamnak csak pénteken van jelenléti órája, hogy véletlenül se tudjon időben hazamenni hétvégére...
17/19 anonim válasza:
ELTE-n kötelező a maszk. Kis mester szakon vagyok, szellősen ülünk a teremben, de megértem, ha a túlzsúfolt előadók nem a legbiztonságosabbak. Viszont én nem szeretnék online oktatást, nem hiszem, hogy hatékony lenne! Alapszakon se volt az.
18/19 anonim válasza:
Azért ez így nem igaz a teljes ELTÉ-re, hogy online mennek az előadások. Két karról van pontos információm, egyiken 1 nap van összesen 3 tantárgy távoktatásban, összes többi tárgy jelenléti. A másikon vannak előadások ahol volt választható egyes előadásoknál jelenléti és távolléti kurzus is. A diáktól függött melyiket vette fel. De a legtöbb tárgy jelenléti. Viszont az első naptól kötelező maszk síelés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!