Szerintetek milyen olyan programok vagy kurzusok kellenének az egyetemre, amik jobban felkészítik a diákokat a munka világára?
Szia! Nem tudom mire gondolsz, ilyen önképző körök léteznek, engem is összeszedték egy ilyenből munkaerőnek második féléves koromban. Igen, azóta a szakomhoz kapcsolódóan dolgozom. Tesóm most kezdte az egyetemet, ő is beszállt valami hasonló körbe, ahol rengeteget tanul és sok céggel lehet majd később közös projektje. Karriertervezős és kommunikációs egyetemi kurzusok, szakkörök is léteznek. Rengeteg cég megy egyetemre toborozni, be is tanítják őket. Pl az én kezemet is fogják, legalább 3 ember segít betanulni jelenleg egy nagyon komoly és szintemhez képest sokkal nehezebb területre.
Igazából még nem jutott eszembe semmi olyan lehetőség, ami kellene, de nincs az egyetemen.
"az egyetemre"
Melyikre? És annak melyik karára? Melyik szakra?
"a munka világára"
Nincs olyan, hogy "a munka világa". Melyik munkáról beszélünk? Mindegyiknél más és más fontos.
Aki ezeket nem szedi magára addig, amíg el nem végzi az egyetemet, az egyáltalán hogyan került be oda?
"kommunikációs"
Nyelvoktatás: anyanyelv és idegen nyelv. Adott. Általános iskolától kezdve.
A többi intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!