Több mint 1000 fertőzött volt az elmúlt 24 órában nem kéne visszaállni online tanrendre,hogy megelőzzük bajt?
Eddig mindig csak hétvégi adatoknál volt több mint 1000 fertőzött de most már a napi adatoknál is újból van és lesz.
Szerintem nem kell sok és bedurvul a delta variáns.
Miért, a gyerekeknek nincsenek barátai? Én is eljártam gyerekként vagy 1-2 osztálytárssal vagy a szomszéd gyerekekkel bandázni.
Vagy ilyenkor hermetikusan elzárják a gyereket a külvilágtól és nem mehet az utcára sem?
Imádom, hogy olyanok nyilvánítanak vélemény a home office-ról, akik csak tévében látták :D.
Néha jó elmenni emberek közé, de egy ez miért kollégákat kell, hogy jelentse? Csak ők vannak nekem? Nincsenek, anyám, apám, testvérem, párom, gyerekem, barátom, ismerősöm/haverom? Senki? Csak a kollégák?
A munkahely, az munkahely, 1-2 emberrel esetleg majd tartod a kapcsolatot, ha elmész onnan, de ennyi, nem kell ezt túlmisztifikálni. Normális embernek van különálló magánélete a munkahelyétől, az az, a hely, ahova bejárok dolgozni. Tudom sok embernek nincs munkahelytől független élete, látom én is, a saját munkahelyemen, nem is annyira a közvetlen, de sok társosztályon dolgozónál azt, hogy nincs párja, idős szülők, talán van 1-2 ismerőse, és estig bent van, amikor home office volt se érdekelte, mert mit csináljon egyedül? Hát nem tudom, én a párommal voltam otthon és tök jó volt, előtte tudtam olvasni, normálisan tudtam feküdni-kelni, nem szötykölődtem a büdös emberek között a buszon reggel-délután, hanem kényelmesen lezuhanyoztam, ittam egy kávét, közben olvastam, volt egy kis énidőm és utána elkezdtem dolgozni, van egy csetprogramunk a mhelyen, azon beszélgetünk munkáról és ügyes-bajos dolgokról napközben, tehát van kontakt, normális időben végeztem, utána néha beszélgettem barátnőmmel, amikor jobb volt a helyzet, taliztunk, máskor tanultam, megint máskor párommal is tudtunk hétköznap programot csinálni az ő barátaival is, amikor már nem full bezártság volt. Hát nem tudom. Ez jobb vagy reggel 7-kor szötyögni a büdi emberek és hajléktalanok között beérni, állandóan hallgatni másokat a melóhelyen, akik feltartanak, amikor már rég csinálhatnám a dolgomat (bocs, de nem érdekel mindenki, sokkal produktívabb vagyok otthon, nem hallgatom nettó egy órában másnak a hülyeségeit, ami a munkához nem visz közelebb és pozitívat se tesz az életemhez), utána délután hazamenni a tömegben, hullafáradtan hazaesni és csak bambulni a tévé előtt. A home office az életemet adta vissza, akinek nem, az azért van, mert nincs élete a munkahelyén kívül, vagy utál a családjával lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!