Gimi vagy technikum?
Azt átlagom 4.65 körülbelül.
A műszaki dolgok érdekelnek, de ez még változhat. Jó lenne egy szakmával végezni. Nem tudom, hogy tovább tanulnék majd. Azt mondták, hogy gimibe kéne,mert szerintük okos vagyok, de félek, hogy kibuknék vagy csak egy érettségivel nem tudok majd mit kezdeni.
Egyetértek az előttem szólóval. Annyiban egészítem ki, hogy ha technikumba mész, akkor ösztöndíjat is kapsz, plusz az 5. év után technikusi oklevelet (ez az emelt szakma), valamint valamikor 11-12. környékén egy rész-szakképesítést. Tehát ha úgy nézed lesz ösztöndíjad és 2 szakmád is egycsapásra!
Aztán irány az egyetem! Az emelt érettségit a szakma kiváltja, ennyivel is beljebb leszel.
Technikum!!!!
Egyetemista vagyok és technikumból jövök (illetve akkor még szak gimnáziumban hívták.)
Ők szenvednek nekem meg laza mert kvázi már tanultuk ezeket
GYTKn vagyok es vegyipariba jártam
Gimnázium.
Egyrészt,simán változhat az érdeklődési köröd,ha műszaki technikumba mész és valami totál más akarsz lenni,akkor megszívtad.
Másrészt,a technikumba nem készítenek fel az egyetemre.
Kibukni biztos nem fogsz,ha tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!