Eötvös József erős?
Én ide járok (budapesti EJG). Bár senki nem hajt minket versenyezni, nem magolok napról napra hatezer órát, tehát abszolút nem egy lelket-agyat kicsináló versenyistálló (szoktak ilyet kérdezni), mégis azt mondanám hogy ilyen-olyan viszonylatokban nézve erős. Kell tudni, kell gondolkodni, érdeklődni, úgyhogy én ennek fényében ajánlanám. De itt a legnagyobb probléma a dologgal inkább az, hogy a 30 pont körüli felvételi egy tantárgyból maximum akkor elég, ha a másik tantárgy max pontos, de még akkos is necces (eddigi behívási ponthatárokat nézve legalábbis). Úgyhogy ha ez iránt érdeklődsz én mindenképp ajánlanám hogy gyakorolj még rá. Egyébként az év végi jegyekhez csak annyi, hogy nem gondolom hogy teljesen a jegyek határoznák meg a tudást viszont sajnos tényleg van ez a ponthatár dolog és 70 pont körüli írásbeli meg több hármassal a bizonyítványban sajnos így együtt tényleg nem a legvalószínűbb a siker.
Tehát ezek alapján azt tudom mondani, hogy vagy feküdj rá a dologra, vagy keress egy másik neked tetsző helyet ahol jobbak így az esélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!