Szerintetek lesz online oktatás?
Figyelt kérdés
Arra tekintettel hogy nőnek a számok?
Én személy szerint örülnék neki. Eddig imádtam, nem kellett hajnalban kelnem, gyomorideggel menni suliba, és így nem tudtak az osztálytársaim se bántani
2021. okt. 11. 23:19
1/3 anonim válasza:
Miért kell minden egyes nap kétszer feltenni ugyanazt a kérdést? Amikor írtad ki, akkor nem tűnt fel, hogy egymás alatt listázta ki a hasonló kérdéseknél pontosan ugyanezt? Miért írod ki, ha látod, hogy ömlesztve van a kérdés?
3/3 anonim válasza:
Nem kötekedésből, de ha nem érzed magad jól a suliba, akkor válts. Nem kell emiatt otthon ülnünk hónapokig.
Nem hiszem, hogy lesz.
Tavaly, ilyenkor már szigorítások voltak (maszkhordást illetően pl.) most meg elég ha beltéren felveszed a maszkot - mielőtt valaki kötekedne, Szlovákiában élek, és az itteni helyzet szerint írok most.
Habár sejtem, hogy M.o-n élsz, mégis azt tanácsolom, amit fentebb írtam. Ha valahol nem érzed magad jól, akkor válts, ne a többi szenvedjen. ( gondolom nem sokan akarnak onlinet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!