Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet-e egy tanárnak "egyedi"...

DeMoR kérdése:

Lehet-e egy tanárnak "egyedi" kinézete?

Figyelt kérdés

- Üdv,

Arra értem az egyediséget, hogy lehet/lehetnek-e testékszerei, színes, esetleg dreadlock haja, tetoválásai, stb?

Ha jól tudom, erre törvény nincs, de gondolom vannak le nem írt "törvények".. :D

Előre is köszönöm a segítségeket!^^/

2021. okt. 11. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
szerintem sima iskolánál állásinterjún hátrány, viszont a Waldorf iskoláknál úgy hallottam, vannak ilyen extrémebben hippi tanárok is :D
2021. okt. 11. 23:31
 2/3 ReGina... válasza:
100%

Én is tanár vagyok, nekem is tetszenek a hasonló testmódosítások, pl piercingek és tetoválások, színes haj ( kék,lila, zöld).

Viszont nem merem megtenni, esetleg nyáron időszakos kimosható festékkel sztoktam a hajamat színezni.

Piercingem egyenlőre csak a fülemben van pár, ami nem feltünő, még septumon gondolkodom, az is elrejthető.

Tetoválásom még nincs, de szeretnék, valószínüleg nem túl látható helyen lesz.

Kompromisszumokat kell hozni, viszont már változnak a dolgok, lassan lassan haladunk az elfogadás felé.

Tanárként példát kell mutatnunk, bár nem értek teljesen azzal egyet, hogy ezt a külsőségek alapján kellene mérlegelni. Nekem volt tetovált, piercinges színes hajú tanárom, igaz már egyetem, nagyon kedveltem őt.

2021. okt. 12. 15:25
 3/3 anonim válasza:
100%
szerintem sulitol fugg teljesen, en iskolamben siman lehetne de nem mindenhol
2021. dec. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!