Mikor lesz szerintetek online (digitális) oktatás?
"16-os: Voltál már te iskolapszichológusnál, te nagyon okos? Ne is válaszolj, írásodból kiderült, hogy nem."
Akkor nem elég jól olvastad. :)
"Kezdjük ott, hogy nincs szabad kapacitása"
Akkor nem fogad azonnal. De ha meg se próbálja valaki...
"attól még, hogy valaki nem szeret 500 másik emberrel összezárva lenni nem biztos, hogy pszichológiai eset, hanem csak szimplán nem szeret nagyobb közösségekben lenni."
Aki csak szimplán nem szeret nagyobb közösségekben lenni, az nem szorong, hanem szimplán csak nem szereti. Attól még simán járhat iskolába.
"Röhejes, hogy egyesek azt képzelik, hogy tudják mi zajlik egy iskolában anélkül, hogy bármi is odafűzné őket 1-2 éves távlatban nézve."
Minden nap iskolába járok. :)
Oroszoknál, románoknál rengeteg a fertőzött, ésott is jelenléti oktatás folyik. Ahogy az egész Európában is - de szerintem mindenhol a világon.
Szóval más segítséget keress.
Szöveget sem lehet ugye értelmezni…nem magamról beszéltem, hanem erről a kitűnő tanuló osztálytársamról.
Bár én is eléggé utálom a sok embert és sokkal kényelmesebb volt otthonról tanulni. De már k*rv* idegesítő ez a sok ironikus ,,Nem lesz, ne is reménykedj blablabla” Minek kell mellé tenni a szarkazmust? Nem bírnál annyit írni, hogy szerinted nem lesz? Elég provokatív a ,,Hát igen, az iskolás megy iskolába, ne is reménykedj!” ,,Ha nem akarsz tanulni, akkor legyél magántanuló!” stb. Egyből jön a b*szogatás, hogy lusta diák. Eléggé felháborító, igen.
És azokat sem értem, akik idetelepszenek és leírják, hogy ,,Mit kell már 600x megkérdezni?” De mégis rákattintasz hatszázadjára és leírod, hogy téged idegesít a kérdés, holott senki nem kötelezett arra, hogy rákattints és foglalkozz vele, pláne nem, hogy reagálj rá… Szóval azok az emberek, akik élettelenek és verik magukat mások kérdései alatt, tölthetnék hasznosabb dologgal is az idejüket..
Ne foglalkozz velük, van aki kb csak kötekedni jár fel ide.
Egyébként szerintem sem lesz online, egyetemista vagyok és nálunk még maszk sincs, se létszámkorlát, túrót se csinálnak védekezés gyanánt még mindig, ellenben lesz lehetőség oltásra az egyetemen.
Azt pedig, hogy az oktatási rendszer egy kalap szar, a diákok mentális jólétét beleértve, nem a jelenlegi pandémia féle digitális oktatási forma fogja jobbá tenni, mert az a legalja sajnos. Remélhetőleg később a tanulságot levonva majd javítani fognak a digitális megoldásokon. (persze ez az Orbán diktatúra alatt sose következne be, úgyhogy majd a kövi kormány lehetőleg csinál valamit, momentán sok jót ne várj)
28 as ne rettegj már basszus.
Az ilyen ostobák miatt volt karantén tavaly több hónapig....
Végre minden normális.
"Csak épp ész érveket szeretnék olvasni"
A 25-ösnek melyik része volt észérv amellett, hogy nem lesz újra digitális oktatás? Szerintem csak vigasztalt, helyzetet írt le, meg politizált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!