Hol érdemes megírni a 8. osztályos felvételit Székesfehérváron?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy van olyan iskola, a hol lazábban pontoznak. A lányom sni-s, és neki több idő jár, szeretném, ha külön terembe tennék, és nem azokkal együtt, akik 45-kor felállnak, és beadják a dolgozatot, mert az nagyon zavaró lenne.2021. okt. 10. 20:09
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Elsőnek beírjuk a gimit, aztán vagy összejön, vagy nem, 4,5-4,75 körül van az átlaga, szóval mindenképp meg szeretné próbálni. Bár a gimi szerintem is túl erős neki, de le lettem hurrogva, hogy miért nem bízom a gyerekben. A héten írattam vele próbafelvételit, 36 pont magyar/29 pont matek lett, és még van 3 hónapunk. Az a baj, hogy a matekban is gyakorlatilag mindegyik feladatot meg tudta volna oldani, csak éppen elnézte. A függvénynél is egy sorral lejjebb nézte a számokat, pedig mondtam neki, hogy használjon vonalzót, hogy tuti ne nézze el. Használhat számológépet, az is ki van neki írva.
2021. okt. 16. 22:29
12/13 anonim válasza:
Én csak a megírás helyére írtam, hogy szerintem ne gimnáziumban írjátok a felvételit. És igen, a sok gyakorlás sem árt, matekból főleg a grafikonost és a geometriait érdemes gyakorolni, meg amikről úgy látod, hogy lassabban megy. 70 pont fölött már jó esélye lesz bekerülni.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát, nagyjából sztornó a dolog, mivel a suli, amit kinéztünk, kijelentette, hogy nem fogad sni-s gyerekeket. Le vagyok döbbenve, 4,6-os átlaggal nem fogadják? Semmi extra bánásmódot nem igényel. Marad a szakgimnázium, oda nem is kell felvételit írni.
2021. okt. 18. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!