Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Tiszakécsk...

Mi a véleményetek a Tiszakécskei Móricz Zsigmond gimnáziumról?

Figyelt kérdés
Oda tervezek továbbtanulni, viszont kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Milyen a közösség, a tanárok, könnyű-e bekerülni? Mindenkinek köszönöm előre is aki alkot nekem egy kulturált, érthető véleményt! :)

2021. okt. 5. 21:14
 1/3 anonim válasza:
Oda jártam általánosba,a gimi része is hasonló a tapasztalatok alapján. A közösség általában jó,bár ez igazából attól függ hogy milyen osztályt fogsz ki. Bekerülni szerintem nem nehéz,ha olyan közepes tanuló vagy elég valószínű hogy bejutsz,de ez függ attól is hogy nyelvi előkészítős osztályba mész vagy rendes általános tagozatra.
2021. okt. 5. 21:39
 2/3 anonim válasza:
Igazából bekerülni nem nehéz, de attól is függ az ott léted, hogy általános tagozatára, vagy a nyelvi szakára tervezel menni. Az általános tagozat színvonala a többi iskolájéhoz képest nem számít valami jónak, a nyelvi pedig plusz egy év, és nem biztos hogy annyira magas nyelv tudást tud cserébe adni. A közösség nem rossz, attól függ milyen osztályba kerülsz. Onnan is lehet tovább tanulni ha elég szorgalmas vagy hozzá, bár erősebb iskolához azért nem nagyon kéne hasonlítani, az eredmény végett :)
2021. okt. 5. 21:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Csak egyszerűen 4 év gimibe akarok menni (gondolom ez az általános tagozata), aztán addig kigondolni valami szakmát. Viszont, úgy vagyok vele, hogy ha bármi nem tetszene, nem jönne be a közösség, egy idő után úgy is sulit váltanék. Meg persze, meglátom milyen lesz a nyíltnap.
2021. okt. 6. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!