Tapasztalatok? Így hogyan lehet tanulni, élni?
2
Ha most tanul, nem kell 12 óráznia és élvezni fogja azt a 8-at is. Attól, hogy te elbaxtad az életed, nem lesz automatikusan szar másnak is felnőtt korára. Én például otthonról dolgozom kreatív munkakörben kényelmes 8 órában és a fizetésemre sem panaszkodom. Így is lehet
3
egyetemi diplomám van, azért mondom, h. örüljön, ha tanulhat.
gyökér, pont azt mondtam, amit te is, h. tanuljon.
#4 Oké, de amúgy ez kit érdekel? Kérdezte valaki? Mert szerintem mindenki pont leszrja. A kérdező kamasz, nyilván a gimnázium lesz a legnagyobb problémája (szerencsés esetben).
Kérdező, próbálj meg óráról-órára készülni, így dolgozatok előtt már csak ismételned kell. Szavak tanulásához ajánlom a Quizlet -et. :)
4
Nem kötelező szülni sem. Miért nem volt eszed védekezni, ha neked ez szenvedés?
tegnap 22:23
Egyetemi diplomám van, a munka nyáriszünet gyakorlatilag a középiskola/egyetemhez képest, de minimum nem rosszabb.
2#Igen az jobb lesz, dolgozik 8 órát, hazamegy és azt csinál amit akar nem kell készülnie házival/tanulnia.
Régen megállta a helyét az állításod amikor 6 tanóra volt a maximum, de most már még 0. órájuk is van a diákoknak meg 7-8 óra áhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!