FAKESZmester kérdése:
Debrecenben a Mechwart vagy a Péchy az erősebbb?
Figyelt kérdés
én péchy-s vok haverom Mechwart-os és mondja nekem h a péchy egy szar meghogy nemérsemmit sztem meg sokkel erössebb...
szerintetek melyik az erösebb? nem melyik a jobb hanem h melyik az eröseb?
2010. szept. 1. 14:28
1/13 anonim válasza:
Mechwart, 2 tesóm is odajárt és nagyon durva volt, legerősebb szakközép Debrecenben. :/
2/13 anonim válasza:
meg igazából a szaktól is függ de a német kéttannyelvű gépész elég durva :D
3/13 A kérdező kommentje:
hát azt aláirom h erössebb sok embertöl halottam
de akkoris kiállok amelett h a péchy az nem szar söt többet jelent a mechwarton kivöl akár erösebb akár nem ..
ha a péchyben végez valaki könyebben megy fősulira meg könnyebben helyezkedik el
2010. szept. 4. 12:53
5/13 anonim válasza:
hát szerintem meg nem verseny, mindkettő jó a maga módján és kész. mondjuk nem tudok nyilatkozni annyira, mert a péchyt nem ismerem, csak a mechwartot (azt is csak tesóimtól) én meg csokis vagyok.
6/13 anonim válasza:
Mind a kettő elég gyenge, de ébredj már fel a Péchy nem egy jó iskola oda csak azért megy az ember mert máshová nem veszik fel. Amit ott tanulsz annak háromszorosát kell a Mechwartban és tízszeresét a Fazekasban tanulni.
7/13 anonim válasza:
hulyeseg.mindenhol ugyanazt tanitjak rajtad mulik hogy tanulsz.nem verseny ez csak a fazekas tag kossuth osok vanak versenyben es utalak egymast.mindegyik ugyanolyan jo suli.
8/13 anonim válasza:
Mindenhol ugyanazt tanítják csak nem mindegy hogyan kérik számon...
9/13 anonim válasza:
A Mechwart akármelyik giminél jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!