Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most lattam a tv-ben, hogy...

Most lattam a tv-ben, hogy Ukrajnaban attertek a digitalis oktatasra. Az ukran hatar nincs messze. Akkor mar mi is szamithatunk ra?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 16:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Osztan milye vagy irigy mint a kislutyuj?
2021. szept. 29. 16:56
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
A helyesen író író deákra XD
2021. szept. 29. 16:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Ironia
2021. szept. 29. 16:58
 14/20 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező a híreket úgy tálalod, ahogy neked tetszik, de sajnos ferdítesz. Mondhatni álhíreket terjesztesz. Ami régebben büntethető volt.

[link]

"Távoktatásra tért át mintegy háromezer iskola Ukrajnában, mivel az ott dolgozó pedagógusoknak kevesebb mint a nyolcvan százaléka oltatta be magát koronavírus ellen"

Mivel a pedagógusok kevesebb, mint 80%-a oltatta be magát ezért bezártak 3000 iskolát. Nem a vírusfertőzés miatt, hanem a nem megfelelő arányú beoltatottság miatt. A hírekben nagyon más van, mint amit Te láttatni szeretnél.

Kérdésedre a válasz: jelenleg jelenléti oktatás van, addig amíg lehetséges. A digitális oktatás elrendelése a járványügyi számoktól függ. Sokan a november elejét vizionálják, de ez jelenleg nincs dátumhoz kötve. Ha akkor is alacsony lesz a megbetegedések száma a beoltottak között akkor marad a hagyományos oktatás. Persze az is elképzelhető, hogy lesz majd digitális oktatás, de ezt senki se, tudja előre, csak a gyakorin a megmondóemberek.

2021. szept. 29. 17:19
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

"A digitális oktatás elrendelése a járványügyi számoktól függ."

Jaj, dehogy függ...

2021. szept. 29. 17:23
 16/20 A kérdező kommentje:
#14 en ezt lattam a tv-ben. Ha mar allhir, akkor az egesz gyakorit feljelentheted, mert az sem igaz. Pl: szeptember 15... persze tudom, hogy ez a jarvanyugyi szamoktol fugg
2021. szept. 29. 17:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki a frászt érdekel itt Ukrajna??? Milyen következtetést lehet levonni az ott történtekből, most komolyan?
2021. okt. 4. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Most járunk a második fázisban, maszkviselés (nálunk ötödikén kapták a körözvényt róla KÖTELEZŐ hordani diáknak tanárnak). Nincs messze szerintem, várj még egy picit és következnek a szigorítások.
2021. nov. 7. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem lesz digitális, nektek lesz pofára esés:-)
2021. nov. 7. 19:47
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Majd látjuk :D Kétesélyes a dolog akárcsak tavaly 50% hogy lesz és 50% hogy nem lesz .
2021. nov. 7. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!