Milyen programot ajánlotok fősulisok, Wordbe jegyzeteltek vagy valami más programmal?
Én a spirálfüzet+golyóstoll programra esküszöm, mert vizuális típus vagyok. Illetve nálunk a fősulin nagyképűség volt, ha órán notebookba jegyzeteltél. A tanárok nem vették jó néven.
Egyébként a Word szerintem teljesen jó, de van még egy egyszerűbb WordPad illetve egy Open office változat is.
huh, én sokat ábrándoztam a középsuliba, hogy amikor fűsulis leszek notebookon fogok jegyzetelni.
Sokkal gyorsabban gépelek, mint írok.
Aztán maradt a jegyzetfüzet, hogy ne tűnjek ki a tömegből, de a nap végére mindig leszakadt a kezem....elkérték a jegyzeteimet, utána csesztek visszaadni... Szerintem mind a 2-nek vannak előnyei, hátrányai. Ha laptopon akarsz jegyzetelni, akkor ne az első padba ülj, és csak akkor használd, ha nagy előadóteremben vagytok és sokan , mert különben nagyzolásnak tűnhet... (sajnos)
nekem is van notebook-om, de eddig mindösszesen 2x vittem be, akkor is csak neteztem.
toll és lap párti vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!