Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miben reménykedtek az online...

Miben reménykedtek az online oktatással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 19:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21%
A többség egy lusta barom.
2021. szept. 19. 11:26
 12/26 anonim ***** válasza:
48%

Ne magadból indulj ki.

2021. szept. 19. 11:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon várom hogy lesz.
2021. szept. 19. 12:01
 14/26 anonim ***** válasza:
38%

12 es nem magamból indulok ki.

Mert én nem akarok online t

2021. szept. 19. 14:40
 15/26 anonim ***** válasza:
Én csak azért akaroo, mert a suliban minden hülye gyerek rám köhög és viszem haza a bacikat. Ez meg nem hiányzik.
2021. szept. 20. 06:04
 16/26 anonim ***** válasza:
95%

Időszerű lenbe már, emelkednek az esetszamok, de voltak cikkek rola, hogy a kormany bem akar az iskolakban online oktatast. Tragedia. Legalabb az egyetememen legyen mar, felnott emberek vagyunk, nem kell rank vigyaznia a szuloknek.

Azt gondolom, hogy az őszi szunet utan talan bevezetik. Ha akkor sem, felelotlen b.romnak tudom csak titzlalni a kormany ezert felelos tagjat.

2021. okt. 2. 20:13
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem felelőtlenek hanem jól döntenek.
2021. okt. 2. 20:18
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó lenne ha lenne... Egyetemi hallgató vagyok. :)
2021. okt. 8. 21:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon várom már, hogy online legyen. Egyetemre járok mérnökinfóra. Ezt a szakot aztán semmi nem indokolja, hogy élőben tartsák. Konkrétan gyakorlatokon 100+ ember be van tömve egy terembe, ahol gépek sincsenek, te meg hiába viszel ott nyomorogsz és mivel nincs is normális gyakorlat, így nem is tudnál géppel mit kezdeni. Ezzel ellenben online normális gyakorlatok voltak. Vidékiként pedig k**vára utálok ott lenni az egyetemen, nagyon sok időt elvisz és élőben kibírhatatlan. Nagyon-nagyon remélem, hogy online lesz.
2021. okt. 8. 22:12
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
Abban, hogy nem lesz. A mi szakmánkat nem is lehetne online megtanítani, illetve jobban szeretek bejárni a suliba, mint a négy fal között ülve tanulni.
2021. okt. 16. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.