Amúgy, egyre többet olvasom itt is, hallom a buszon, faluban, egyszóval mindenhol ezt a bizonyos október 15. dátumot. Most tényleg akkor állunk át onlineba? Semmi hír nem volt róla, (persze 2020. márciusa, reggel semmi, este jött a hír)
Figyelt kérdés
Vagy honnan veszik/veszitek? Félreértés ne essék, szerintem én örülnék neki a legjobban, de hiába nézem hivatalos oldalon, sehol semmi. Bár tudom, sok minden ami Gyakorin van, az megvalósul. (Amúgy szerintem a vadászkiállítás után 1-2 hét, hogy a hü1yéknek ne tűnjön fel olyan hamar. Tehát szerintem olyan október-november táján jön az online :)2021. szept. 13. 23:07
11/21 anonim válasza:
Szerintem is a vadaszkiallitas utan fog sorra kerulni az online, sok fertozott stb. hulyenek nezik az embereket... :(
12/21 anonim válasza:
Nem követjük Ausztriát, ez tavaly volt jellemző illetve idén év elején.
13/21 A kérdező kommentje:
12, akkor le vagyok maradva, pedig követem a híreket
2021. szept. 16. 09:24
14/21 anonim válasza:
Most olvastam hogy meg lett tiltva az online oktatás hatodik osztály felett. Tehát az az elmélet jött be hogy az oltás véd felesleges bezárni.
15/21 anonim válasza:
Nem "jött be" az elmélet, hanem ez a kormányzati duma. Az, hogy mi az igazság, az izraeli számokon szépen látszik (náluk a miénknél magasabb az átoltottság, a harmadik oltást is sokkal többen felvették már). Jelenleg annyi covidos van kórházban, mint az eddigi legrosszabb adat, és emelkedő tendencia van.
Szóval ez struccpolitika, pár hét, max. egy hónap, és meglátjuk, nálunk mi lesz.
16/21 anonim válasza:
Jelenleg ez áll fenn de nyilván tudjuk bármi bármikor megváltozhat
17/21 A kérdező kommentje:
Ez a "betiltás" annyit ér, mint h majd januárba nyitunk, majd februárban, majd ekkor majd akkor, aztán csak májusba nyitottak... tehát egyik nap ezt, másik nap azt
2021. szept. 16. 16:25
18/21 anonim válasza:
A digitális oktatás betiltása csak annyit jelent, hogy az iskolák, igazgatók, tankerületek nem dönthetnek róla önállóan, csak a minisztériumban hozhatnak erről döntést minden egyes iskola, osztály esetén külön-külön.
19/21 anonim válasza:
Utolsó, valószínű hogy ezt jelenti, viszont csak hatodik osztály felett érvényes, tehát lejjebb pl alsó tagozaton ezek szerint dönthetnek külön róla az iskolák.
20/21 anonim válasza:
Én az egyetemünkön novembert hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!