Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Amúgy, egyre többet olvasom...

Amúgy, egyre többet olvasom itt is, hallom a buszon, faluban, egyszóval mindenhol ezt a bizonyos október 15. dátumot. Most tényleg akkor állunk át onlineba? Semmi hír nem volt róla, (persze 2020. márciusa, reggel semmi, este jött a hír)

Figyelt kérdés
Vagy honnan veszik/veszitek? Félreértés ne essék, szerintem én örülnék neki a legjobban, de hiába nézem hivatalos oldalon, sehol semmi. Bár tudom, sok minden ami Gyakorin van, az megvalósul. (Amúgy szerintem a vadászkiállítás után 1-2 hét, hogy a hü1yéknek ne tűnjön fel olyan hamar. Tehát szerintem olyan október-november táján jön az online :)

2021. szept. 13. 23:07
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Szerintem is a vadaszkiallitas utan fog sorra kerulni az online, sok fertozott stb. hulyenek nezik az embereket... :(
2021. szept. 15. 18:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem követjük Ausztriát, ez tavaly volt jellemző illetve idén év elején.
2021. szept. 15. 20:26
 13/21 A kérdező kommentje:
12, akkor le vagyok maradva, pedig követem a híreket
2021. szept. 16. 09:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam hogy meg lett tiltva az online oktatás hatodik osztály felett. Tehát az az elmélet jött be hogy az oltás véd felesleges bezárni.
2021. szept. 16. 11:32
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem "jött be" az elmélet, hanem ez a kormányzati duma. Az, hogy mi az igazság, az izraeli számokon szépen látszik (náluk a miénknél magasabb az átoltottság, a harmadik oltást is sokkal többen felvették már). Jelenleg annyi covidos van kórházban, mint az eddigi legrosszabb adat, és emelkedő tendencia van.

[link]

Szóval ez struccpolitika, pár hét, max. egy hónap, és meglátjuk, nálunk mi lesz.

2021. szept. 16. 11:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Jelenleg ez áll fenn de nyilván tudjuk bármi bármikor megváltozhat
2021. szept. 16. 11:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Ez a "betiltás" annyit ér, mint h majd januárba nyitunk, majd februárban, majd ekkor majd akkor, aztán csak májusba nyitottak... tehát egyik nap ezt, másik nap azt
2021. szept. 16. 16:25
 18/21 anonim válasza:
100%
A digitális oktatás betiltása csak annyit jelent, hogy az iskolák, igazgatók, tankerületek nem dönthetnek róla önállóan, csak a minisztériumban hozhatnak erről döntést minden egyes iskola, osztály esetén külön-külön.
2021. szept. 16. 16:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, valószínű hogy ezt jelenti, viszont csak hatodik osztály felett érvényes, tehát lejjebb pl alsó tagozaton ezek szerint dönthetnek külön róla az iskolák.
2021. szept. 16. 20:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Én az egyetemünkön novembert hallottam.
2021. szept. 19. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!