Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetem mennyivel nehezebb...

Egyetem mennyivel nehezebb mint a főiskola?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:

A nagyon jó főiskolák szinte már olyan nehezek, mint az egyetemek.

De nyilván egy BME sokkal nehezebb, mint egy vidéki pl kecskeméti főiskola.

2010. aug. 31. 12:23
 2/7 A kérdező kommentje:
De pl. egy átlag szintű főiskola meg egy átlag szintű egyetem között mennyi lehet a különbség?
2010. aug. 31. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem olyan sok a különbség
2010. aug. 31. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a különbség abban van, hogy a végén milyen hivatalos oktmányt kapsz. Pl.: diploma
2010. aug. 31. 15:02
 5/7 anonim válasza:

semmiben nem különbözik, van egyetemi szak, ami könnyebb, mint egy hasonló főiskolai, én fősulira járok, és diplomát fogok kapni, szóval ebben sem

csak előítélet, hogy butább vagy, ha fősulira jársz

2010. szept. 7. 08:58
 6/7 anonim válasza:
Orvosi egyetemre egy félévre annyit kell tanulni, mint némely fősulin.
2010. szept. 7. 22:18
 7/7 N.Balu válasza:

Szaktól függ, és főleg kartól. Úgy értem, mérnöki-e vagy tanári.

Tanárképző főiskolák esetén a tanítási képességekre mennek jobban rá, míg egyetemeken az elméleti tudásra. Embere válogatja, kinek mi fekszik jobban.

Mérnöki szakokról nem tudok nyilatkozni érdemben, csak annyit, amit láttam. Hogy ha egy fősulit egyetemen (vagyis 4 helyett 3 év alatt) akarsz elvégezni, az durva. Csak már mérnöki diplomás embereknek ajánlom. Ledarálhat, ha nem vagy észnél. És 18 évesen az ember általában nincs eszénél. :)

2010. szept. 9. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!