Egy ilyenért mit kaphatok? (ha kiderül)
Ez már nagyon durva lenne, ha ilyenhez vetemednél... És ha esetleg ő is öngyilkos lesz, mint a hírekben az a másik 16 éves fiú? Eltudnád viselni, hogy miattad tette ezt?
Adj neki max 2 hetet, hogy fizessen, ha nem fizet beszélj a szüleivel és a te szüleiddel, vagy kérd vissza azt amit oda adtál neki. Meg lehet ezt normálisan is oldani, nem kell egyből agresszívitásra gondolni.
Szerintem ne...sose tudhatod, hogy mi játszódik le annak a gyereknek a fejében vagy, hogy milyen az otthoni körülményei. Beszélj a szüleivel, ha nem adja oda a pénzt vagy kérd vissza tőle.
A vallást nem tudom mennyire veszik komolyan és abban a részében mi jár ezért, és a sulik is mind különbözően cselekednek különböző esetekben.
A fiú valószínűleg semmit, mert nem tudjátok bizonyítani, hogy odaadtad neki. Akit megkérsz (ha meg is teszi) nem járna jól. A pontos büntetés szerintem függ az eset súlyosságától és a fiú korától is. Ha kiderül (aminek nagy esélye van ha már kiírtad az internetre), hogy te "fizetted le" akkor neked is ezek függvényében szabnak ki büntetést. Gimiből gondolom mennétek tovább, ott is nyoma lehet, ahogy munkavállalásnál is.
Semmi képpen nem járnál jól se te, se az évfolyamtársad, akár az egész jövőtök múlhat rajta. Felejtsd el ezt az ötletet!
Inkább próbálj meg először beszélni vele, majd tényleg a szüleivel, szüleiddel. Ha nincs elfogadható bizonyítékod, akkor nem sok dolgot tudsz tenni ha nem fizet.
Gondolom nagy tanulópénz (szó szerint), de soha ne adj senkinek oda semmit (főleg nagyobb összegűt), amíg nem teljesíti a megbeszélteket.
#3 anyját látásból ismerve még a fia pártját fogja, azért őt nem vonnám be
#4 csak az a baj, hogy régebb óta ismerem, és szarul esik hogy átb@szott, mikor ígérgette online alatt hogy ki fizeti majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!