A FOSZK-os hallgatók nem kell előadásokra járjanak?
Próbáltam keresni erre utaló részeket a képzési tervben, de nem igazán találtam.
Amiatt vetődött fel bennem a kérdés, mert a legutolsó üzenetben, amit az egyetem küldött nekünk, ez állt:
"Az előadásokon azon képzések esetén kötelező a részvétel (személyesen vagy online módon), ahol ezt a képzési terv előírja (nappali programtervező informatikus BSc, műszaki menedzser BSc). A katalógus alóli felmentés kérvénye a felsőbb éves hallgatók számára rövidesen elérhető lesz. Az előadásokon a személyes részvétel nem kötelező, az on-line részvétel is teljes értékű a hibrid oktatás keretében. Az oktató utasításainak megfelelően, a kiadott feladatokban, tevékenységekben, tesztekben való aktív részvétel azonban mindenkinek kötelező és követni kell az előírt határidők betartását.
Nappali proginf BSc illetve műszaki menedzser képzéseken az előadások látogatása katalógusos, tehát látogatás köteles
A többi képzésen a előadások látogatása nem kötelező, azonban erősen ajánlott."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!