Ez azt jelenti, hogy akkor nálunk is jöhet a digitális oktatás?
2021. szept. 5. 12:42
1/5 anonim válasza:
Ezt a laboros dumát már el kellene engedni. Utoljára talán tavaly volt igaz, hogy valamiben másoltuk az osztrákokat.
2/5 anonim válasza:
Biztos, hogy jönni fog a digitális oktatás amúgy.
Már a csapból is az folyik, hogy emelkednek a számok, aztán vannak már itthon egyetemek, amik nem is kezdik meg a tanévet, csak digitálisan, ahogy olyan helyek is vannak, ahol kötelezővé tették a maszkhasználatot.
És ha nem is Ausztriát utánozzuk, általában, ha az egyetemek már így indulnak, elérik majd a középiskolákat is :D
3/5 anonim válasza:
Melyik itthoni egyetem indul most online? Nem kekeckedni akarok, csak érdeklődöm. Én a legtöbb helyről csak jelenléti vagy hibrid oktatást hallok.
4/5 anonim válasza:
DE hibrid levelezőn. Elméleti rész online lesz, gyakorlat jelenléti, vizsga jelenléti. Nekem nincs gyakszis rész, így online fogok kezdeni hamarosan.
Szeged is online!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!