A neptunkód mesterképzésben is ugyanaz marad, mint alapképzésben volt, akkor is ha másik egyetemen csinálod a mestert?
10
nem azt bántam meg, h. otthagytam, hanem, h. egyáltalán elkezdtem, azóta az a szak és tanszék ott meg is szűnt, nem piacképes szakról beszélünk.
10 vagyok
Köszönöm a választ! Így abszolút megértem!
2000-2005ben(!!!!) végeztem még bolognai rendszer előtt egy osztatlan egyetemi képzést.
Most, 2021ben jelentkeztem egy MSc-re felvettek egy tök más egyetemre-és mi a neptun kódom? Ugyanaz.
13
amikor én kezdtem, még neptun sem volt.
aztán passziváltam, mikor visszamentem, adtak egy neptunkódot, de emlékeim szerint nem volt rendesen bevezetve semmi a korábbi jegyeim közül.
a sulit mikor végleg otthagytam, kaptam egy hivatalos levelet, h. megszűnik a hallgatói jogviszonyom, de ebben a levélben nem volt benne a neptunom, se az oktatási azonosítóm, pedig ezeket illik feltüntetni minden ilyen iratban.
15 vagyok
Az egyetemtől szerintem semmi infot nem kaptam anno. Gondolom tudomásul vették, hogy nem iratkoztam be a 3. évre. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!